Головна Новини Суспільство Війна з Росією Найбільший обстріл: скільки ракет випустила РФ сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільший обстріл: скільки ракет випустила РФ сьогодні

Російські війська 15 листопада завдали по Україні найбільшого удару з початку війни

15 листопада 2022, 18:22 comments1699
Поділіться публікацією:

15 листопада російські окупанти завдали по Україні наймасованішого удару. Росіяни випустили близько 100 ракет по українських містах. Про це повідомляють "Коментарі",  посилаючись на інформацію спікера командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі телемарафону.

Найбільший обстріл: скільки ракет випустила РФ сьогодні

Ракетний обстріл України (фото з відкритих джерел)

"Є робота ППО. Є збиття по всій Україні. Вже випущено 80 ракет і летить ще 20. Окупанти перевищили 10 жовтня, тоді було 84 ракети, а сьогодні вже сотня", — повідомив спікер.

Окрім цього, Юрій Ігнат повідомив, якими ракетами обстрілювали Україну.

"Це — ракети Х-101 та Х-555, традиційно з Каспію та Ростовської області. Основна маса ракет повітряного базування. Решта ракет типу "Калібр" з акваторії Чорного моря", — повідомив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти вдарили по критичній інфраструктурі. Росія завдала ударів по критичній інфраструктурі Харкова, через що є проблеми з електроенергією, у Львові також знеструмлено частину міста після вибухів. Ряд телеграм-каналів повідомляє, що перебої зі світлом на Київщині, Житомирщині, Тернопільщині, Львівщині, Одещині, Харківщині, Запоріжжі, Рівненщині, Волині, Дніпропетровщині, Вінницькій області. Так мер Харкова Ігор Терехов  заявив, що є влучення по об'єкту критичної інфраструктури. Про постраждалих поки що інформації немає. Через пошкодження об'єкта є проблеми з енергопостачанням. Зупинено наземний електротранспорт, метро" Також про підтвердження об'єктів критичної Інфраструктури повідомив мер Львова Андрій Садовий. У різних районах Львова чули звуки вибухів – частину міста без електроенергії. Пізніше заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив у себе в телеграмі, що ситуація в Україні критична. Найбільше влучень зафіксовано у центрі та на півночі країни. У столиці ситуація вкрай тяжка.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини