Головна Новини Суспільство Війна з Росією Найбільш захищений об’єкт на планеті. Стало відомо, яким чином можна знищити Кримський міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільш захищений об’єкт на планеті. Стало відомо, яким чином можна знищити Кримський міст

Кримський міст цілком реально знищити, заявив в інтерв’ю Телеграфу військовий експерт Петро Черник. Правда, за його словами, з цим поспішати не варто, адже накопичення відповідного озброєння потребує часу

23 квітня 2024, 17:23
Поділіться публікацією:

Україна може знищити Кримський міст, попри те, що протиповітряна оборона окупантів в анексованому Криму є найбільш щільною на планеті, відзначає Петро Черник. При цьому він додає, що жоден об’єкт у світі не охороняється такою кількістю систем ППО.

Найбільш захищений об’єкт на планеті. Стало відомо, яким чином можна знищити Кримський міст

Кримський міст є незаконною конструкцією

Саме тому, вважає експерт, Україна, коли буде готувати атаку на Кримський міст, повинна розуміти, що частина ракет буде знищена ворогом ще на підльоті до нього.

Окрім того, додає Черник, потрібно планувати атаку так, щоб одразу зруйнувати декілька секцій та зробити їх непридатними для ремонту. Після вдалої атаки, вважає експерт, необхідно тримати цю ділянку під повним вогневим контролем і знищувати все, що туди буде наближатися. Тільки тоді, додав Черник, операція матиме сенс.

При цьому військовий експерт розповів, що для знищення Кримського мосту треба використати засоби ураження в комплексі. Зокрема, за його словами, необхідно мати кілька сотень балістичних ракет, серед них ATACMS та Storm Shadow. Окрім того, додав він, необхідні також повітряні дрони.

Разом з тим, військовий експерт підкреслив, що при плануванні операції зі знищення Кримського мосту не варто поспішати, адже її успішність повинна бути стовідсотковою.

"Ми матимемо лише один шанс, адже для накопичення стількох ракет потрібно багато часу і коштів",
- підкреслив Черник і додав, що саме тому Сили оборони досі цю "зайву конструкцію" не знищили.

Окрім того, військовий експерт додав, що якщо Силам оборони вдасться знищити Кримський міст, то окупанти на фронті відчують цю втрату не раніше, ніж за місяців шість.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку західних експертів, Україна може знищити Кримській міст у першій половині 2024 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини