Головна Новини Суспільство Війна з Росією Навчені на білоруських полігонах: для чого мобілізованих з РФ перекидають під Луганськ
commentss НОВИНИ Всі новини

Навчені на білоруських полігонах: для чого мобілізованих з РФ перекидають під Луганськ

Ешелон складався з 44 вагонів: 4 пасажирські - це майже 200 осіб, 3 критих вагони зі спорядженням та 37 вагонів техніки

15 січня 2023, 18:20
Поділіться публікацією:

З території  республіки Білорусь до РФ прибув ще  один  ешелон з мобілізованими російськими військовими, які пройшли відповідне військове навчання на полігонах сусідньої країни.

Навчені на білоруських полігонах: для чого мобілізованих  з РФ  перекидають під Луганськ

Російських мобілізованих направляють під Луганськ. Фото з відкритих джерел

Зокрема, оприлюднено інформацію, що 11 січня із залізничної станції Полонка, що в Барановичському  районі, Брестської  області відправивсь ще  один залізничний потяг російських  Збройних  Сил  з мобілізованими росіянами, яких готували до війни на білоруських полігонах.

Як повідомляють, ешелон  складався з 44 вагонів: 4 пасажирські — це майже  200 осіб, 3 критих вагони зі спорядженням та 37 вагонів, на платформах яких була  занурена колісна та гусенична військова техніка.

Також стверджується, що в числі військової техніки в ешелоні знаходилось: мінімум 2 інженерні машини, 1 УАЗ, автомобілі Урал та КамАЗ.

Зазначено, що 15 січня військовий потяг  приїхав до залізничної  станції Митрофанівка Воронезької області Російської Федерації.  Цей населений пункт розташований приблизно за 40 км від Луганщини.

Важливо, що дещо раніше в Білорусь прибуло два ешелони, що привезли російську військову техніку.   Деякі автомобілі  мали відому вже позначку у вигляді букви "Z".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що РФ збільшила угрупування ракетоносіїв в Чорному морі: чи є нова загроза з моря.Нашій державі з моря тепер  загрожують десятки  крилатих ракет. Про це попереджають в  ЗСУ. За їх інформацією, зараз  на території   Чорного моря, військове керівництво РФ збільшило  своє угруповання до 16 військових  кораблів, з яких 6 таких  морських суден  — ракетоносії.Зокрема,  представники ЗСУ повідомляють  про один підводний  ракетоносій, саме  на ньому можуть зберігатись крилаті ракети "Калібр".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hajun_BY/6170

Новини