Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ російських добровольців на РФ: що наразі відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ російських добровольців на РФ: що наразі відбувається

Російські добровольці продовжують наступати

13 березня 2024, 23:09
Поділіться публікацією:

Добровольці легіону "Свобода Росії" та інших російських добровільних формувань, які перетнули кордон з РФ, наразі продовжують наступальні операції та ведуть бойові дії за межами селища Тьоткіне Курської області.

Наступ російських добровольців на РФ: що наразі відбувається

Добровольці другий день ведуть бої на території РФ. Фото з відкритих джерел

За словами російського добровольця Олексія Барановського, вже півтори доби тривають бойові зіткнення між російськими добровольцями та російською армією на території Курської області, зараз бої відбуваються уже за межами населеного пункту Тьоткіне.

Він розповів, що у Білгородській області російські добровольці також продовжують наступати у районі декількох населених пунктів.

"Сіра зона рухається від кордону Росії на досить великих частинах. Але Тьоткіне отримало найбільшу публічність. Ситуація не контролюється путінськими військами", — заявив російський доброволець Олексій Барановський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські командири зізналися, що через брак снарядів та активний наступ росіян Збройні сили не зможуть довго протриматися. Видання Der Spiegel поспілкувалося з українськими офіцерами, щоби вияснити ситуацію на різних ділянках фронту. За словами офіцерів ЗСУ, якщо окупанти посилять атаки, то через гостру нестачу особового складу, зброї та боєприпасів українцям не вдасться надовго зупинити їх. Тоді українським підрозділам доведеться відступати на позиції, які слабо підготовлені для оборони.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що очільник Білого дому Джо Байден розкритикував свого конкурента на виборах президента США Дональда Трампа за зустріч у Флориді з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном. Президент США наголосив, що виступає за майбутнє, в якому американці будуть захищати демократію, а не применшувати її.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/espresotb
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини