Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ Росії на Покровськ: РФ почала знищувати місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ Росії на Покровськ: РФ почала знищувати місто

Ті просування, які мають росіяни на Покровському напрямку, "стабілізацією" не назвеш, заявив Роман Погорілий.

10 вересня 2024, 22:15 comments3260
Поділіться публікацією:

 Російські війська активізували бойові дії на Донеччині, зокрема тримаючи під вогневим контролем місто Покровськ, про що повідомив співзасновник аналітичного проєкту DeepState Роман Погорілий в ефірі КИЇВ24.

Наступ Росії на Покровськ: РФ почала знищувати місто

Бої за Покровськ (фото з відкритих джерел)

За його словами, інтенсивність обстрілів зросла, і тепер російська артилерія та авіація досягають не тільки Покровська, але й Павлограда. Погорілий зауважив, що обстріли можуть посилюватися, оскільки окупаційні сили продовжують намагатися просуватися вперед.

"В Покровськ почало частіше "прилітати". Навіть долітає вже до Павлограда. Є версія, що і ствольна артилерія вже достає, і балістика, авіація. Вони посилюють обстріли, і це буде збільшуватися з часом в силу того, наскільки вони будуть просуватися", — зазначив він.

Хоча на деяких напрямках спостерігається потужний опір українських військових, окупанти намагаються просуватися технікою та піхотою, особливо в районах Селидового, Мемрика, Українська, Гірника. Це свідчить про напружену ситуацію, попри заяви про стабілізацію на певних ділянках фронту.

Погорілий також зазначив, що росіяни залучають додаткові резерви та намагаються знайти слабкі місця в українській обороні, що робить ситуацію на цих напрямках особливо складною.

"Зараз московити намагаються залітати на техніці в районі Селидове, намагаються рухатися по посадках, по ровах, які викопані піхотою у великій кількості. Наші військові здійснюють ураження, і там все встелено трупами", — розповів Погорілий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи справді Україна за крок від втрати Покровська.  Поблизу Покровська розвертаються запеклі бої. Російські загарбницькі війська досягли певних успіхів, але точної інформації про захоплені території США немає. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив представник Пентагону генерал Патрік Райдер.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyivtv/70423

Новини