Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ продовжується: РФ не зупинилася після захоплення Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ продовжується: РФ не зупинилася після захоплення Авдіївки

Ворог визначився з напрямком подальшого наступу після окупації Авдіївки

20 лютого 2024, 22:33
Поділіться публікацією:

Російська армія накопичили достатньо сил, щоби продовжувати наступальні дії після захоплення міста Авдіївка Донецької області, повідомив заступник командира Третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Наступ продовжується: РФ не зупинилася після захоплення Авдіївки

Після Авдіївки росіяни продовжать наступ. Фото з відкритих джерел

"У ворога на Авдіївському напрямку достатньо сил та засобів для просування далі. І вони будуть це робити. Ми чітко усвідомлюємо, що в самому місті росіяни мають достатньо сил для подальшого наступу", — зазначив офіцер ЗСУ.

Максим Жорін повідомив, що наразі Третя штурмова бригада разом з іншими підрозділами зайняла визначені рубежі оборони навколо Авдіївки.

За словами офіцера ЗСУ, інтенсивність боїв на околицях Авдіївки висока, однак не настільки жорстка, якою була в самому місті.

Максим Жорін також розповів, що основний напрямок, в якому зараз наступають росіяни, — населений пункт Ласточкине.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада Чехії знайшла у третіх країнах сотні тисяч артилерійських боєприпасів, які можуть допомогти Україні за лічені тижні подолати снарядний голод. Для цього Києву необхідно заручиться фінансовою підтримкою США, Німеччини, Швеції та інших країн. План забезпечення України артилерійськими снарядами на Мюнхенській безпековій конференції озвучив президент Чехії Петр Павел.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що загибель російського опозиціонера Олексія Навального свідчить про те, що диктатор РФ Володимир Путін – брутальна особа. А тому США повинні докласти максимальні зусилля задля допомоги Україні. Відповідну позицію під час спільної прес-конференції з президентом України Володимиром Зеленським озвучила віце-президент США Камала Харріс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини