Головна Новини Суспільство Війна з Росією Настрої ЗСУ на Курщині: "Будемо тусуватися на їхній землі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Настрої ЗСУ на Курщині: "Будемо тусуватися на їхній землі"

Журналісти розкривають подробиці успішного прориву ЗСУ

13 серпня 2024, 14:28
Поділіться публікацією:

Збройні Сили України вразили своїм рішучим наступом на Курщині, заставши в найнесподіваніший момент. За інформацією від журналів The Wall Street Journal та Financial Times, українські військові ретельно підготувались та виконали операцію, яка перевернула ситуацію на фронті.

Настрої ЗСУ на Курщині: "Будемо тусуватися на їхній землі"

Журналісти розкривають подробиці успішного прориву ЗСУ

За словами командира взводу з позивним "Яник", росіяни не змогли організувати стійку оборону протягом двох з половиною років. Натомість ЗСУ успішно знищили один із стратегічних об'єктів оборони – "зуби дракона", що дозволило українським військовим швидко прорвати оборону ворога. Російські строковики не витримали та почали масово тікати або здаватися в полон.

Боєць з позивним "Покемон" поділився, що вони чекали на сильніший опір, але насправді зустріли тільки молодих і не готових до бою солдатів. Він зазначив, що це було схоже на перше зіткнення Росії з війною на власній території з часів Другої світової війни.

"Це перший випадок, коли Росія веде війну на своїй території з часів Другої світової війни. Всі боялися Росії, але ми показуємо, що нам нема чого боятися", – каже інший боєць.

Атака на Курщині змусила росіян переживати, а українським військовим підняла моральний дух. 

“Тепер ми будемо тусуватися на вашій землі так само, як ви на нашій”, – обіцяє український військовий, демонструючи рішучість. 

Читайте також на порталі “Коментарі” — Росія готується до нових інформаційних атак проти України, звинувачуючи українських солдатів у злочинах, яких вони не скоювали. Це стало відомо від Служби безпеки України та Центру протидії дезінформації. Мета таких атак — підірвати довіру до України в очах світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини