Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наслідки ракетної атаки РФ: у яких містах руйнування і чи є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

Наслідки ракетної атаки РФ: у яких містах руйнування і чи є загиблі

В Україні в результаті росіян є постраждалі та загиблі

23 січня 2024, 08:37 comments7129
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", сьогодні, 23 січня, вранці українські військові зафіксували виліт кількох російських стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та Ту-22м3. Згодом Повітряні сили ЗСУ повідомили про запуск супротивником ракет.

Наслідки ракетної атаки РФ: у яких містах руйнування і чи є загиблі

Ракетний удар по Києву

Внаслідок ударів по Харкову вранці 23 січня постраждалими, зокрема дітьми, зруйновано санаторну школу, пошкоджено газопровід. Про це повідомив начальник слідчого управління Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов у Facebook.

За даними правоохоронця, було чотири попадання – у передмісті Харкова. Пошкоджено житлові будинки у приватному секторі. Одна з ракет потрапила до газопроводу. На місцях працюють усі служби.

Вороги також ударили по житловому багатоповерховому будинку у Київському районі Харкова, під завалами люди. Відомо про як мінімум двох загиблих жінок.

Про попадання у багатоповерхівку написав голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов.

"Окупанти вдарили по житловому багатоповерховому будинку у Київському районі Харкова. Зруйновані під'їзди. Під завалами перебувають люди. Рятувальники та інші екстрені служби працюють на місці", — написав чиновник.

Щонайменше 7 людей постраждали внаслідок ракетного удару росіян по Києву вранці 23 січня. Про це у Telegram повідомив мер Києва Віталій Кличко. Більшість із постраждалих у Солом'янському районі. Шестеро людей госпіталізували, одному потерпілому, 13-річному хлопцеві, медики надали допомогу на місці. У столиці продовжуються пожежі внаслідок атаки.

Як повідомляє КМВА, у Дарницькому районі зафіксовано падіння уламків на дах багатоповерхового житлового будинку та на територію дитячого садка. Однак до пожеж та руйнувань це не призвело. Інформації щодо постраждалих не надходило.

Внаслідок удару росіян по Павлограду відомо про мінімум двох загиблих. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді Захід має готуватися до нападу РФ: що підштовхує Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини