Головна Новини Суспільство Війна з Росією Насильство в Селидовому: окупанти розстрілюють мирне населення
commentss НОВИНИ Всі новини

Насильство в Селидовому: окупанти розстрілюють мирне населення

Масові вбивства у Селидовому: заява українського офіцера про злочини РФ

сьогодні, 13:22
Поділіться публікацією:

В українському місті Селидове, що на Донеччині, російські окупаційні війська вдаються до масових вбивств мирного населення. Про це повідомив офіцер Збройних Сил України з позивним "Алекс" через свій Telegram-канал "Офіцер". 

Насильство в Селидовому: окупанти розстрілюють мирне населення

Мирне місто у війні: Селидове страждає від російського насильства

За його словами, після патрулювання територій міста з допомогою дронів було виявлено численні тіла у цивільному одязі, розкидані по приватному сектору. Зазначимо, що ці райони не були зруйновані в боях, що свідчить про те, що людей убили після того, як місто опинилося під контролем окупантів.

"Після обльоту дронщиками підконтрольних територій міста, особливо приватного сектору, було помічено на вулицях трупи в цивільному одязі, при тому, що дані ділянки міста не постраждали від активних бойових дій, тобто дані вбивства відбувалися вже після взяття під контроль цих територій противником. Пілоти відмічають, що таких трупів чимало по місту", — заявив "Алекс".

Раніше “Коментарі” писали, що російські війська зайняли ще один населений пункт у Донецькій області — село Левадне. Такі дані оприлюднили аналітики проєкту DeepState. За їхніми словами, ворог також активізувався біля кількох інших населених пунктів — Шахтарського, Новоукраїнки, Богоявленки, Новодарівки, Стельмахівки, в Гірнику та Олександрополі.

Читайте також на порталі “Коментарі” — російські загарбники проводять агресивну мобілізацію на тимчасово окупованих територіях України. Зазначається, що особливу увагу окупанти приділяють молодим чоловікам. Представники окупаційної “влади” запитують про їхню діяльність, місце роботи та ставлення до "спеціальної військової операції". Якщо людині не вдається уникнути настирливих рекрутерів, вона змушена вислуховувати лекцію про “патріотизм” та “переваги” служби в армії РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини