Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Нас чекають темні часи": у ЗСУ оцінили військовий потенціал РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нас чекають темні часи": у ЗСУ оцінили військовий потенціал РФ

Росія виробляє в місяць десятки балістичних ракет

19 вересня 2024, 23:11
Поділіться публікацією:

Офіцер ЗСУ Микола Мельник розкритикував так званих експертів, які розповідали, що в РФ закінчуються ракети.

"Нас чекають темні часи": у ЗСУ оцінили військовий потенціал РФ

РФ зберігає військовий потенціал. Фото з відкритих джерел

"Шкода, що більшість позитивних блогерів повидаляли свої пости про те, що в "Росії скоро закінчаться ракети". Бажання жити в мріях саме по собі не злочинне. Але вірити в те, що ти сам вигадав для внутрішньої пропаганди — це дурість", — наголосив Микола Мельник.

Як відомо, за даними видання Forbes, за місяць Росія виробляє від 42 до 56 балістичних ракет та 90–115 крилатих далекобійних ракет. Крім того, темпи виробництва Росією дронів Shahed-136 сягають до 500 одиниць.

"Нас чекають темні часи. Але ми вистоїмо, чого б нам це не вартувало", — заявив офіцер ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що від президентства Дональда Трампа варто очікувати найрізноманітніших несподіванок, зокрема й дуже неприємних для України. "Від Трампа, наприклад, можна очікувати повного замороження підтримки України, прямих двосторонніх переговорів з Володимиром Путіним про закінчення війни чи домовленостей про лінії розмежування між Україною та РФ", — вважає політолог Віталій Кулик.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що ЗСУ зупинили наступ російських військ у Курській області, повідомив прес-секретар комендатури ЗСУ в Курській області Олексій Дмитрашковський. "Армія РФ намагалася атакувати позиції українських підрозділів із флангів, але ці спроби вдалося зупинити. Деякі успіхи у росіян все ж були: вони увійшли в один із населених пунктів та почали бої за другий населений пункт, але це все", — заявив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини