Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нардеп: Україна, як багато хто і пророкував, стає могильником російської імперії
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: Україна, як багато хто і пророкував, стає могильником російської імперії

Лише за останній час путін вже втратив для росії південний Кавказ, який перейшов до сфери впливу Туреччини

17 вересня 2022, 16:40 comments1373
Поділіться публікацією:

Стрімко втрачаючи сфери впливу росія впевнено крокує до позбавлення статусу навіть регіонального лідера. Ніколи ще російська імперія не перебувала у такому жалюгідному стані, як зараз при путіні. Як інформує видання "Коментарі", про це пише у себе в Facebook нардеп, голова Постійної делегації України в Парламентській асамблеї НАТО Єгор Чернєв. 

Нардеп: Україна, як багато хто і пророкував, стає могильником російської імперії

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Так, лише за останній час він вже втратив для росії південний Кавказ, який перейшов до сфери впливу Туреччини, та Центральну Азію, вплив у якій ділять між собою та ж Туреччина та Китай. На черзі – Сирія, де посилилися позиції Анкари та Тегерану, а також Білорусь, де Лукашенко усіма силами намагається дрейфанути подалі від невдахи-путіна та ще більше зблизитися з Китаєм та Європою. А буквально на днях внаслідок зіткнень між Вірменією та Азербайджаном, а також Таджикістаном та Киргизстаном було остаточно поховано ОДКБ, яке десятиліттями розбудовував "великий геостратег", — зазначив політик.

Він додає, "успіхи" путіна не могли не позначитися і на ставленні до нього з боку "заклятих друзів". Так, на саміті ШОС, його почергово змусили чекати президенти Індії, Туреччини, Азербайджану, Ірану та Киргизстану. А головними дійовими особами природно стали Ердоган та Сі Цзінпін. Фактично, путіну вказали, по-перше, що невдоволені його політикою та війною, яку він розв'язав та створив для всіх проблеми. По-друге, таким чином відкоригували його місце в ієрархії за результатами т.зв. "сво".

"Розпочавши свій "похід проти Заходу" та війну в Україні для розширення сфери впливу путін втратив навіть те, що мав. Україна, як багато хто і пророкував, стає могильником російської імперії. Живою з українського капкану вона вже не вибереться...", – зазначив Чернєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Бундесвері виступили проти продовження постачання військової допомоги в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини