Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нардеп: ще один долітався, а росіяни ж розказували, що у українців ані ППО, ані літаків не лишилось
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: ще один долітався, а росіяни ж розказували, що у українців ані ППО, ані літаків не лишилось

В чергове розвінчано міф росіян про наші «знищені» ППО та помножені на нуль українські літаки

27 травня 2022, 16:56
Поділіться публікацією:

За інформацією Генштабу ЗСУ сьогодні близько 14:00 над Херсонщиною був збитий російський винищувач Су-35. Це дійсно приємно, та ще приємніше деталі – його поклав на землю наш винищувач МіГ-29. Як інформує видання "Коментарі", про це пише у себе Телеграм нардеп Олексій Гончаренко.

Нардеп: ще один долітався, а росіяни ж розказували, що у українців ані ППО, ані літаків не лишилось

Винищувач МіГ-29. Фото: з відкритих джерел

Нардеп зазначає, важливість цієї новини в тому, що з самого початку війни росіяни звітували своєму населенню про надзвичайні успіхи, наші "знищені" ППО та помножені на нуль українські літаки. Розбомблені, розстріляні та знову розбомблені – приблизно в такому порядку. Але вони, м’яко кажучи, збрехали, бо ми зберегли потрібну техніку та отримали нову.

"Щоразу, коли в небі над нашими областями збивають крилаті ракети, ми святкуємо та дякуємо Збройним силам України. Але по ракеті не надішлють похоронку, в неї немає сім’ї, якій не стануть платити компенсацію по вигаданій причині. А от у пілота, який керує винищувачем, така сім’я є. Відповідно, тепер рашистам доведеться винаходити велосипед пропаганди. Чому татко-льотчик долітався, якщо в українців ані ППО, ані літаків не лишилось? Хто ж його збив – дух Богдана Хмельницького? Таких питань буде дуже багато, пропорціонально до "таємниче зниклих" солдатів та пілотів", – написав Гончаренко.

Він додає, це той подарунок нам, який росіяни створили власною тупістю. Ніколи не можна принижувати ворога навіть на словах, приписуючи йому втрати на 156%. Бо коли втрати підуть у тебе, ніякі аргументи вже діяти не зможуть: втім, їх і не було, на відміну від все більшої кількості мертвих окупантів. 

"Нам потрібно збивати ще більше російських літаків, аби ще більше російських сімей задавали незручні питання російським воєнкомам. Нехай зжеруть одне одного під час обговорень. На щастя, поток західної зброї дозволить виконати це завдання – і ви знаєте, хто з ним впорається. Тримаймо стрій та віримо у ЗСУ!", – резюмував нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — альтернатива ЄС: що стоїть за пропозицією Британії Україні – чи можливе створення нового союзу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини