Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нардеп Гончаренко розповів, як Україна буде розплачуватись за допомогу США
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп Гончаренко розповів, як Україна буде розплачуватись за допомогу США

Україна буде воювати у майбутніх війнах на боці США, щоб розплатитись за американську допомогу, заявив нардеп Гончаренко.

15 травня 2024, 13:52 comments3706
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народний депутат партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко заявив, що "треба ставати дорослішими" і США допомагає Україні не просто так. За його словами, Україні за допомогу США доведеться заплатити у майбутньому війнами на боці американців.

Нардеп Гончаренко розповів, як Україна буде розплачуватись за допомогу США

Народний депутат Олексій Гончаренко. Фото з відкритих джерел

Олексій Гончаренко у соціальних мережах розповів, що США у війні в Україні мають вирішальну роль, адже їх допомогу Україні "ключова". Проте, за його словами така допомога не буде безплатною і Україні доведеться підтримувати американців у майбутніх війнах.

"Щоб всі це розуміли — нам не допомагають просто так. Нам за все це доведеться заплатити. Скоріш за все участю у майбутніх війнах на боці США… Треба ставати дорослішими. Ситуація така яка є", — пише нардеп.

Гончаренко називає Україну "дуже сильною країною", яка воює проти другої армії світу. Однак наголошує, що без допомоги США Україна могла програти війну проти Росії.

"Ну відкрию вам невелику таємницю. Без США Україна впала б. У нас немає грошей, ресурсів, зброї та розвідки. По суті, допомога США — ключова для нас", — додає Гончаренко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Пентагоні заявили, що в Україні складна ситуація на полі бою особливо в Харківській області, де російські сили пішли у наступ. За словами речника Міноборони США генерала Патріка Райдера, частково у втратах та активності росіян винні американці, які не приймали рішення про відправку Україні допомоги.

Також "Коментарі" писали, що в США визнали свою помилку, яка призвала до погіршення ситуації у війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 травня 2024, 13:13

Дурниці регіонала! Навіть Південна Корея так не розплачувалась хоч американці на її території воювали. Навпаки Південна Корея стала великим конкурентом США.


Новини