Головна Новини Суспільство Війна з Росією Направлення на ВЛК будуть відправляти в "Резерв+": у МО розповіли про нововведення
commentss НОВИНИ Всі новини

Направлення на ВЛК будуть відправляти в "Резерв+": у МО розповіли про нововведення

Для проходження медкомісії не обов'язково потрібно буде йти до ТЦК

8 червня 2024, 22:58
Поділіться публікацією:

У Міністерстві оборони мають намір впровадити можливість отримання електронного направлення на проходження ВЛК особам зі статусом "обмежено придатний", який скасували у травні.

Направлення на ВЛК будуть відправляти в "Резерв+": у МО розповіли про нововведення

У МО розповіли про те, як відправлятимуть запрошення на ВЛК. Фото з відкритих джерел

"Ми зараз працюємо і розглядаємо, щоб за направленням на ВЛК не потрібно було фізично йти до ТЦК та СП. Фактично за згодою людини, якщо вона хоче, ми можемо вивантажити це в "Резерв+". Це за бажанням людини. Такої технічної можливості ще немає. Але це потрібно, щоб розвантажити ТЦК та не створювати додаткових черг на таку формальну дію, оскільки отримання направлення — це формальна дія", — розповіла заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

За словами чиновниці, військовозобов'язані зможуть отримати направлення на проходження ВЛК під час особистого візиту до ТЦК або в застосунку "Резерв+".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін знову озвучив наратив про готовність Росії до перемовин з Україною. "Перемовини можливі на тих умовах, про які ми домовлялись ще починаючи у Мінську, а потім у Стамбулі. Але навіть, якщо взяти за основу домовленості у Стамбулі, ми повинні виходити з реалій сьогоднішнього дня", — заявив російський диктатор.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що діюча модель зростання російської економіки "примітивна" та незабаром вичерпає себе, заявив глава "Сбербанку" Герман Греф. Поточне зростання російської економіки, за словами Грефа, насамперед забезпечують зростаючі витрати держави на машинобудування, що призводить до зростання зарплат в економіці. "Люди стають більш заможними, вони йдуть у банки і, незважаючи на всі обмеження Центрального банку, отримують кредити. Навіть за дуже високими ставками через те, що в них зросли доходи", — зазначив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини