Головна Новини Суспільство Війна з Росією Напад на Білорусь: Зеленський відповів на звинувачення Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Напад на Білорусь: Зеленський відповів на звинувачення Лукашенка

Лукашенко заявив, що Україна пропонує підписати "пакт про ненапад"

24 січня 2023, 18:05
Поділіться публікацією:

Український президент відреагував на слова Лукашенка про те, що Україна нібито пропонує Білорусі укласти "пакт про ненапад", але "продовжує готувати бойовиків і екстремістів". Глава держави заявив, що наша країна не збиралася і не збирається нападати на Білорусь.  Відповідну заяву Зеленський зробив під час пресконференції  з президентом Фінляндії Саулі Нііністе, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Напад на Білорусь: Зеленський відповів на звинувачення Лукашенка

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Ми не збиралися і не збираємося нападати на Білорусь. Для нас дуже важливо, щоб Білорусь не втратила свою незалежність і не вступила, незважаючи на вплив будь-кого, в цю абсолютно ганебну війну",- заявив президент Зеленський

На думку Володимира Зеленського, більшість білорусів, включно з військовослужбовцями, не хочуть нападати та йти зі зброєю на Україну, чого не можна сказати про російських військових.

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лукашенко запевняє, що Україна пропонує підписати "пакт про ненапад". Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Захід, як і раніше, будує свої плани щодо провокацій у Білорусі, і нібито тому на полігонах в Україні проходять підготовку "бойовики та екстремісти", хоча сама Україна, мовляв, пропонує "пакт про ненапад". Білоруський диктатор у своєму стилі заявив, що білоруський народ має йому дякувати за те, що він не допустив повторення українського сценарію в Білорусі. Також Лукашенко наголосив, що не допустить повторення 2020 року, коли тисячі людей вийшли із протестами у Білорусі. Те, що відбувається сьогодні в Україні, Лукашенко пов'язав із протестами в самій Білорусії, які відбулися 2020 року.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини