Головна Новини Суспільство Війна з Росією Намічається марш на Москву: РДК зробив пропозицією "вагнерівцям"
commentss НОВИНИ Всі новини

Намічається марш на Москву: РДК зробив пропозицією "вагнерівцям"

У РДК запропонували найманцям Пригожина переходити на бік України, а потім готувати марш на Москву.

25 серпня 2023, 10:15 comments1242
Поділіться публікацією:

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) публічно звернулися до найманців ПВК "Вагнера" після нібито загибелі їхнього ватажка Євгена Пригожина та командирів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відеозаяву РДК.

Намічається марш на Москву: РДК зробив пропозицією "вагнерівцям"

Російський добровольчий корпус. Фото з відкритих джерел

Росіяни, які відкрито виступили проти путінського режиму, взявши до рук зброю, у зверненні заявили, що Пригожин та командири ПВК були вбиті "за розпорядженням представників вищого ешелону влади РФ".

У РДК зазначили, "вагнерівці" мають вибір: "стати ланцюговими псами" Міноборони РФ або перейти на бік України і разом боротися за нову вільну Росію.

"Якщо ви не чинили військових злочинів на території України, то ми пропонуємо вам вступити в наші ряди і спочатку завершити цю кровопролитну м'ясорубку т.зв. "СВО", а потім знову вирушити маршем на Москву, але цього разу не зупинятися у 200 км. від МКАДу, а дійти до кінця", — йдеться у заяві РДК.

Читайте також на порталі "Коментарі" — знищення в середу, 23 серпня, над Тверською областю (РФ) бізнес-джету Embraer 600 з бортовим номером RA-02795, в якому знаходилися главари ПВК "Вагнер" Євген Пригожин та Дмитро Уткін, серйозно сколихнуло простір. Президент США Джо Байден заявив, що передбачав такий розвиток подій. Мовляв, після червневого заколоту вагнерівців було зрозуміло, що Путін цього просто так не залишить. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк також упевнений, що аварія літака сталася за наказом Путіна. Цієї ж версії дотримуються аналітики Інституту вивчення війни, припускаючи, що таким чином російський диктатор сподівається публічно відновити своє панування і помститися за приниження після заколоту найманців 24 червня. Експерти проаналізували ситуацію спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

25 серпня 2023, 09:46

Слава Украине! На данный момент путь на московию открыт и теперь срочно регулярные (((войска ))) должны присоединиться к вагнеровцам и в полной амуниции покинуть окопы и маршем двигать на кремль !!! Таким образом сохранив свои Жизни !!!

Брат

25 серпня 2023, 09:29

Ну я ржу с дебилов рдк.Это за какую "новую" Россию они предлагают бороться??!! Такую как Запад и пендоссия-педерастическую,запрещающую иметь детей-они пердят ,увеличивая глоб потепление,за амерский бардак,наркоманию прямо в центре амерских городов,за свободный грабеж магазинов бандами негров!!!? Нет уж.Меня устроит только Советская Россия!!! А вы,укропитеки,валите в педерастию.


Новини