Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нам знову доведеться торгувати з Росією - політик
commentss НОВИНИ Всі новини

Нам знову доведеться торгувати з Росією - політик

Німецький політик висловив думки про майбутні зв'язки з Росією.

5 листопада 2022, 23:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Саксонії Міхаель Кречмер говорить, що війна закінчується за столом переговорів, а не на полі бою. Росія завжди буде сусідом ЄС, тому з нею доведеться торгувати. Така заява німецького політика прозвучала на конференції партії ХДС поблизу Лейпцига.

Нам знову доведеться торгувати з Росією - політик

Прем'єр-міністр Саксонії Міхаель Кречмер. Фото: з відкритих джерел

Політик, який отримав критику за свої коментарі стосовно війни в Україні говорить про економічні зв’язки з РФ.

"Відвернення (від Росії) не буде рішенням. Коли ця війна закінчиться, нам знову доведеться говорити один з одним, торгувати один з одним", — вважає Міхаель Кречмер.

Прем’єр-міністр Саксонії говорить, що чим швидше закінчать стріляти, тим краще та наголошує, що Росії немає виправдань за напад на Україну, яку потрібно підтримувати. Своїм критикам німецький політик заявив, що має завжди бути чесне обговорення між різними позиціями. 

Німецькі політики мають тісні економічні зв'язки з Росією, тому часто піддаються критиці. Також Німеччину критикували союзники, адже німецька влада говорила про поставки зброї в Україну, але постійно їх відтерміновувала.

На початку листопада серед громадян Німеччини пройшло опитування в якому 71% німців не підтримують збільшення постачання військової допомоги для України. 41% — вважають, що підтримка Німеччини є достатньою, тоді як 30% проголосували за варіант, що німецька влада надмірно допомагає Україні. Попри це, 61% жителів Німеччині впевнені, що РФ може напасти на іншу країну.

Також "Коментарі" повідомляли, що уряд Німеччини розкритикував позицію Швейцарії через її постійні блокування зброї для України. Швейцарія накладає вето на постачання свого озброєння з інших країн на потреби України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини