Головна Новини Суспільство Війна з Росією Накопичують сили: росіяни готуються до прориву на півдні Запорізької області
commentss НОВИНИ Всі новини

Накопичують сили: росіяни готуються до прориву на півдні Запорізької області

Найближчим часом вони розпочнуть активні бойові дії на півдні Запорізької області й можливо південно-східній частині Донеччини,- припускає Селезньов

24 червня 2024, 20:15
Поділіться публікацією:

 Військовий експерт Владислав Селезньов повідомив, що російська окупаційна армія нарощує резерви для активізації бойових дій на півдні Запорізької області. Про це повідомив Селезньов в ефірі телеканалу "Еспресо".

Накопичують сили: росіяни готуються до прориву на півдні Запорізької області

Наступ РФ на Запоріжжі (фото з відкритих джерел)

За його словами, росіяни активно завозять військове спорядження та техніку в порт Маріуполя, щоб повністю забезпечити угрупування військ на півдні. Експерт зазначив, що найближчим часом можна очікувати активізацію бойових дій в районі Роботиного, а також на південно-східній частині Донеччини.

Селезньов додав, що російські війська намагаються розтягнути українські резерви та ресурси, здійснюючи активні дії також на півночі Харківщини. Це є частиною стратегії, яку, за його словами, вимагає від своїх генералів Володимир Путін. Путін заявив, що готовий виходити на переговори з Україною, якщо Київ відмовиться від Запорізької, Донецької, Луганської та Херсонської областей. Однак Селезньов зазначив, що навіть за такого сценарію Путін не буде дотримуватися жодних угод.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відбувається під ТорецькомНародний депутат, секретар Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко в ефірі Radio NV підтвердив інформацію про те, що окупанти таки мають певні успіхи на Торецькому напрямку.

При цьому нардеп стверджує, що ворог намагається розтягнути сили ЗСУ та захопити основні логістичні шляхи. Інформацію про те, що окупанти просунулися у Торецьку, підтвердив у Фейсбуці і військовий оглядач групи "Інформаційний спротив" Костянтин Машовець. За його словами, дійсно, протягом кількох останніх діб підрозділи ворога перейшли до активних наступальних дій і змогли досягти для себе деяких результатів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини