Головна Новини Суспільство Війна з Росією Надійшла пропозиція запросити на саміт миру до Швейцарії російських повстанців
commentss НОВИНИ Всі новини

Надійшла пропозиція запросити на саміт миру до Швейцарії російських повстанців

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов вважає, що на саміт миру до Швейцарії можна було б запросити російських повстанців. На його думку, вони разом із представниками ЗСУ додали б саміту конкретики

15 квітня 2024, 20:11
Поділіться публікацією:

Ілля Пономарьов вважає, що російські сили збройного опору могли бути представлені на саміті миру в Швейцарії.

Надійшла пропозиція запросити на саміт миру до Швейцарії російських повстанців

РДК

На його думку, щоб здобути перемогу у війні в Україні, необхідно конкретизувати план дій, як змусити Кремль зробити ті кроки, які передбачає формула миру президента Володимира Зеленського.

Саме тому, вважає Пономарьов, присутність представників російських озброєних підрозділів, які борються проти путінського диктаторського режиму разом із ЗСУ, точно додали б конкретики при побудові даного плану на саміті.

"На сьогодні вони єдиний інструмент, який уже знає слабкі точки ворога на його території та має право там діяти",
— наголосив Пономарьов.

На його думку, загальний консенсус та розподіл ролей допоможе створити продуктивну стратегію для єдиної мети.

При цьому сьогодні російські ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що "Російський добровольчий корпус" додано до списку терористичних організацій, що публікуються на сайті ФСБ. РосЗМІ зазначають, що націоналістична організація стала 50-ю у цьому списку.

Рішення про визнання РДК терористичною організацією ухвалив 2-й Західний окружний військовий суд.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у середині червня у Швейцарії відбудеться саміт миру, на якому лідери держав планують обговорити "формулу миру" президента Володимира Зеленського. Також вони хочуть виробити рамки, як змусити країну-агресора Росію до того, щоб вона припинила криваву війну в Україні.

Відомо, що Росію на саміт миру не покликали. Хоча в РФ заявили , що вони й так туди не поїхали б. І це при тому, що Китай усіляко лобіював участь країни-агресора у цьому заході.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини