Головна Новини Суспільство Війна з Росією Надія на перемогу України згасає: Times оцінив ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Надія на перемогу України згасає: Times оцінив ситуацію на фронті

У Росії достатньо ресурсів для ведення затяжної війни з Україною

22 грудня 2023, 20:59 comments1097
Поділіться публікацією:

Ситуація на фронті не дозволяє Україні думати про перемогу над РФ. Наразі головна ціль Києва полягає в утриманні територій, які контролюють ЗСУ. Про це пише видання The Times, передає портал "Коментарі".

Надія на перемогу України згасає: Times оцінив ситуацію на фронті

Війна з РФ може затягнутися на роки. Фото з відкритих джерел

Британська газета The Times пише, що надії на неминучу перемогу України згасають, натомість акцент зміщується на недопущення втрат нових територій.

Видання відзначає, що ні Володимир Зеленський, ні військове керівництво України не знають, як довго триватиме війна проти Росії та коли врешті вдасться зупинити агресора і витіснити його з українських територій.

"Зараз перемога на полі бою малоймовірна. Ця війна може тривати довгі роки. У Росії є для цього ресурси. Росіяни змирилися з війною", — сказав полковник, член комітету ВРУ з нацбезпеки Роман Костенко.

За оцінками The Times, наразі не може бути мови про капітуляцію Києва, однак ситуація дуже сильно відрізняється від минулорічної, коли після успіхів ЗСУ були надії на швидкий тріумф над агресором.

"Ми повинні сподіватися на краще, але готуватися до гіршого. Така реальність. Коли ви бачите лінію фронту, коли ви бачите втрати, які у нас є, коли бачите бої, які ми змушені вести, стає зрозуміло, що ми тут надовго", — заявив народний депутат Святослав Юраш.

Видання відзначає, що Росія наростила виробництво зброї завдяки цілодобовій роботі заводів. Крім того, російська армія, пише газета, відновила свій потенціал після оголошеної Путіним мобілізації восени 2022 року.

The Times також наголошує, що українська влада засекретила втрати ЗСУ, однак на фронті вже ніхто не приховує, що вони величезні.

Один з бійців ЗСУ на умовах анонімності розповів виданню, що навіть не намагається давати позитивні настанови новобранцям, оскільки "більшість із них довго не живуть".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 грудня 2023, 22:38

М'ясний Фюрер. Занадто багато паразитирующих на війні за спинами купки захисників. Гниле не дасть плодів. Ще й відсутність державницького, стратегічного зору, якій замінили пихатою брехнею дуже коштовних для країни пропагандистів. А якщо сліпій буде вести сліпого, у яку прірву вони зайдуть? Країна перетворена на безвольну байдужість де 95% байдужі спостерігачі: хто переможе. Корумпована Хунта хотіла покірних та безвольних - вона їх отримала!

Правдоруб

22 грудня 2023, 21:14

снова ипсо от украинской конченной власти которая так с 2015 года не захотела и всеми способами отказывается и сейчас производить боеприпасы, патроны для своей Украинской армии. Им лучше могилизировать население чем бомбить кацпского врага, почему луганский патронный завод захваченный кацапами продолжает работать и производить для рашки патроны, почему его не уничтожили.


Новини