Головна Новини Суспільство Війна з Росією Над окупованими територіями нависла ще одна страшна загроза
commentss НОВИНИ Всі новини

Над окупованими територіями нависла ще одна страшна загроза

Над тимчасово окупованими Росією територіями нависла загроза поширення інфекційних захворювань

26 липня 2023, 19:55 comments1093
Поділіться публікацією:

Над тимчасово окупованими Росією територіями Півдня України нависла загроза поширення інфекційних захворювань, яка може призвести до спалахів небезпечних захворювань. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на мелітопольского міського голову Івана Федорова.

Над окупованими територіями нависла ще одна страшна загроза

Іван Федоров

Серед основних загроз посадовець називає холеру, сказ та сибірку.

"Спочатку рашисти, риючи окопи по всій ТОТ, розривали скотомогильники. Потім внаслідок теракту на Каховській ГЕС місця захоронення тварин на Херсонщині були підтоплені. Тепер на ТОТ терміново розпочинають вакцинацію тварин від сибірки, — пише Іван Федоров у своєму телеграм-каналі. — Є ще одна небезпека, про яку окупанти поки мовчать: мешканці повідомляють про лисиць, яких стали помічати в населених пунктах, а ще містяни скаржаться на зграї бездомних собак. Разом це передумова для спалаху сказу".

Окрім цього, на окупованих територіях є загроза спалаху холери, вібріони якої традиційно фіксуються в цьому регіоні:

- Ну а про такі "дрібниці", як наявність холерного вібріона у воді чи збудників інших хвороб, окупанти навіть не згадують, — зазначає Іван Федоров.

Тим часом, президента затримано: відбувся державний заколот. В Нігері гвардія затримала президента країни, але інші військові їх не підтримали.

У Пентагоні відповіли – чи вистачить США зброї для довгострокової підтримки України. Заступник голови Міноборони США Сабріна Сінгх заявила, що США завжди матимуть достатньо озброєння для свого війська та України. 

А у ЄС скасують санкції проти Пшонки та його сина. Віктор Пшонка виграв суд ЄС щодо його включення із санкційного списку. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини