Головна Новини Суспільство Війна з Росією Над Херсонською областю окупанти збили свій гелікоптер Ка-52
commentss НОВИНИ Всі новини

Над Херсонською областю окупанти збили свій гелікоптер Ка-52

Російська ППО ніколи не відрізнялась точністю, кажуть українські захисники

27 липня 2022, 17:59
Поділіться публікацією:

У небі над Херсонщиною ППО російських загарбників збила свій російський гелікоптер Ка-52. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ,

Над Херсонською областю окупанти збили свій гелікоптер Ка-52

Російський гелікоптер Ка-52 (фото з відкритих джерел)

 Українські захисники назвали такий вчинок "жестом доброї волі".

"Російська ППО ніколи не відрізнялась точністю, тому загарбники  збили всього один свій ударний Ка-52 з трьох. Минулої доби три російських Ка-52 на Херсонщині мали намір атакувати наші підрозділи, але завдали удару по своїх. Повертаючись, вертольоти  окупантів потрапили під "дружній" вогонь переляканих розрахунків протиповітряної оборони російських військ",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що означає нова заява Зеленського про терміни завершення війни. Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна перед досягненням мирної угоди з РФ має повернути захоплені території. І це може статися протягом наступних 3-6 тижнів. Про це повідомив голова Комітету збройних сил Палати представників США Адам Сміт за підсумками зустрічі із главою Української Держави. Голова Інституту публічної політики та консалтингу (ІНПОЛІТ), політичний консультант Сергій Биков заявив, президент України як лідер будь-якої країни, що воює, має ставити амбітні цілі. Звільнення всієї України від окупантів за місяць – півтора – це дуже амбітна мета.Політтехнолог, співзасновник Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький зазначає, що дати завершення війни останні п'ять місяців називаються різні. Що нами, що російською стороною. Судячи з усього, апофеоз того, що відбувається, очікується восени, вважає Олексій Голобуцький. Саме тоді, продовжує він, можливі і пік бойових дій (закріплення військ на певних етапах), і пік газового шантажу з боку Росії. Також буде зрозуміло, чи працює "зернова угода".

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини