Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Запоріжжі ППО збила ракети, які летіли на українські міста: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

В Запоріжжі ППО збила ракети, які летіли на українські міста: подробиці

У Запорізькій області пролунали вибухи

28 вересня 2022, 22:16
Поділіться публікацією:

28 вересня у Запорізькій області під час останньої повітряної тривоги, прогриміли вибухи. Стало відомо, що ЗСУ збили російські ракети. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на інформацію голови Запорізької ОВА Олександра Старуха. 

В  Запоріжжі ППО збила ракети, які летіли на українські міста: подробиці

На Запоріжжі збили російські ракети (ілюстративне фото з відкритих джерел)

"Сьогодні ППО знешкодила ракети, що були запущені в напрямку  Запоріжжя та двох сусідніх великих міст. У кожне місто, завдяки нашим захисникам, не долетіло щонайменше по дві ракети", — йдеться у повідомленні очільника регіону.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія почала співпрацювати з Талібаном та уклала угоду. Талібан зміг домогтися угоди про постачання пшениці, газу, бензину та дизельного палива в Афганістан з Росії. Про це повідомляє  виконувач обов’язків міністра торгівлі та промисловості Афганістану Хаджі Нуруддін Азізі інформаційному агентству Reuters. За словами Азізі, російська сторона запропонувала хорошу знижку на свої товари. А Афганістан вже давно працює над пошуком партнерів. Цікаво, що це перша серйозна міжнародна економічна угода, які зміг укласти Талібан від початку захоплення влади в Афганістані. Увесь цей час ісламський релігійний рух був відсічений від глобального світу. Досі жодна країна не визнає Талібан як владу. Талібанський рух впродовж 20 років воював за владу в Афганістані і зміг її захопити лише після виходу з країни американських військ. Більшість країн можуть визнати владу Талібану в Афганістані, якщо ті змінять свій політичний курс. Для цього необхідно дотримуватись прав людини, адекватного ставлення до жінок та розірвати зв'язки з різноманітними групами бойовиків. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини