Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Запоріжжі морги переповнені російськими військовими, а на Донеччині їх возять "КамАЗами"
commentss НОВИНИ Всі новини

На Запоріжжі морги переповнені російськими військовими, а на Донеччині їх возять "КамАЗами"

На окупованій російськими військами території Запорізької області морги переповнені тілами вбитих російських військових. Аналогічна ситуація й на Донеччині

11 січня 2023, 17:25
Поділіться публікацією:

Ситуація зі збереженням і похованням вбитих російський військових доходить до катастрофічної. Про це повідомив мер Мелітополя Запорізької області Іван Федоров, пишуть "Коментарі".

На Запоріжжі морги переповнені російськими військовими, а на Донеччині їх возять "КамАЗами"

В Мелітополі гори трупів росіян, а з-під Макіївки тіла возять вантажівками

"Спочатку окупанти перетворили Мелітополь на логістичний центр для перекидання військових і озброєння на фронт. Тепер місто стало хабом для 200-их рашистів і знищеної техніки, - озвучив в ефірі Телемарафону міський голова поточну ситуацію.Морг Мелітополя переповнений тілами окупантів. У місті поширюють рекламу похоронного бюро з посилання 200-их на Росію".

Крім того, у селі Велика Білозерка під морг переобладнали захоплену школу, а екскаватор місцевої агрофірми використовують для копання ворожих братських могил.

"Сьогодні через Камиш-Зорю із Токмака на Волноваху залізницею відправили вагони-рефрижератори, заповнені 200-ми орками. У Михайлівці налякані орки спілкуються між собою в магазинах, що їх відправлять на забій у Василівку. А в Токмаку реанімація вже забита тяжко пораненими російськими військовими", — додав він.

За словами Федорова, після вибухів у Мелітополі окупанти вивозили лафети військової техніки, що згоріла, у бік Криму. А дорогою до півострова зробили цвинтар такої техніки.

Напередодні Головне управління розвідки ЗСУ оприлюднило чергове перехоплення телефонної розмови, в якому йдеться про масові втрати ворога біля Макіївки

"Він особисто перевозив тіла з Макіївки. 610, каже в Макіївці загинуло. 12 "КамАЗів" каже вивіз", — розповідає, схоже, дружина російському військовому, який зараз на війні в Україні. Звичайні солдати РФ підтверджують втрати мобілізованих в Макіївці, спростовуючи всю офіційну пропаганду. У розмові йдеться й про те, що влада Росії замовчує про події в Макіївці, щоб не піднявся бунт.

Як писали "Коментарі", російські військове керівництво продовжує проводити примусову мобілізацію на тимчасово окупованих територіях, до списку мобілізованих потрапляють навіть люди з інвалідністю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини