Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Захід поїхали переговорники Путіна – у ОП розповіли, що вони просять
commentss НОВИНИ Всі новини

На Захід поїхали переговорники Путіна – у ОП розповіли, що вони просять

Олексій Арестович розповів, що на Захід поїхали "дуже серйозні люди від самого Володимира Володимировича"

16 серпня 2022, 07:45 comments6538
Поділіться публікацією:

Росія дуже зацікавлена у відновленні переговорного процесу з припинення війни в Україні. Саме для цього Путін відправив на Захід своїх "гонців", щоб вирішувати питання з перемир'ям. Ну, а для того, щоб на Заході серйозніше поставилися до пропозицій Москви, посилюється підготовка до так званих "референдуму" на тимчасово окупованих територіях. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

На Захід поїхали переговорники Путіна – у ОП розповіли, що вони просять

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що на Заході зараз цілі делегації, які представляють інтереси самого Путіна. Мета візитів – умовити Захід погодитися на перемир'я, щоб не дати Путіну остаточно програти та впасти в бруд обличчям, адже після цього в Росії може змінитись влада, яка може опинитися в руках фашистів.

У відповідь, вважає Арестович, Захід показує переговорникам "червоні лінії", які вже перейшла Росія. Тому йдеться про Запорізьку АЕС, про те, що сталося в Оленівці.

"Очевидно, їм починають показувати "червоні лінії". Ось Запорізька (АЕС — Ред). Чому сьогодні розмова генсека ООН із Шойгу (міністром оборони РФ — Ред) відбулася? Шойгу дуже довго "петляв" від цієї розмови, а сьогодні вона відбулася. Там же ще Оленівку обговорювали й інші неприємні для них речі", — заявив Арестович.

Радник глави ОП зазначив, що під час стамбульських переговорів у березні росіяни розглядали рішення про відведення військ на позиції 23 лютого. Тоді ініціатором переговорів була Москва. Тепер росіяни набагато наполегливіше просять про ці переговори.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Верховна Рада ухвалила низку важливих рішень: про що вони говорять — чи це вплине на війну в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини