Головна Новини Суспільство Війна з Росією На відео показали, як виглядає найпопулярніший курорт південної України під окупацією
commentss НОВИНИ Всі новини

На відео показали, як виглядає найпопулярніший курорт південної України під окупацією

Через війну Росії проти України в Кирилівці цього року немає туристів

10 червня 2022, 11:55
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", частина Запорізької області продовжує залишатися під окупацією, у тому числі селище Кирилівка – морський курорт Запоріжжя, про яке знає вся країна. Зважаючи на те, що зараз починається активний туристичний сезон у самій Кирилівці немає взагалі туристів. Як видно з відео, бази відпочинку не працюють, там немає зв'язку і якщо поглянути на саме селище, то здається, що він вимер.

На відео показали, як виглядає найпопулярніший курорт південної України під окупацією

Кирилівка. Фото: з відкритих джерел

Де-не-де зустрічаються одиночні перехожі. Відео зняла мешканка Мелітополя, який також окуповано. Жінка по роботі приїхала до Кирилівки та показала на відео, що зараз відбувається у селищі.                                                        

Як видно з відео, більшість магазинів закриті, бази відпочинку теж порожні. Жінка звертає увагу на те, що раніше ще до того, як селище було окуповане росіянами, у Кирилівці завжди продавали рибу, фрукти прямо на узбіччі доріг. Можна було купити свіжі продукти досить дешево. Тепер на узбіччях доріг ніхто не продає продукти. І навіть крамниці не працюють.

Жінка зняла море. Вона здивована тим, що цього року червень видався дуже спекотним, у морі немає медуз, але в Азовському морі ніхто не купається, рибалок також не видно.

Читайте на порталі "Коментарі" — статус кандидата для України – у ЄС три країни категорично проти, з ними продовжуються переговори, поки що час до вирішального саміту ЄС є.

Також видання "Коментарі" повідомляло — країна-зрадник: експерт розповів, від кого в Євросоюзі ми так і не дочекаємось обіцяного важкого озброєння.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини