Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Сумщині російським провокаторам на кордоні дали «прикурити» (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Сумщині російським провокаторам на кордоні дали «прикурити» (ВІДЕО)

Після прицільного удару від ворожого БТР-80 залишилася лише груда мелабрухту

24 червня 2022, 08:07 comments1175
Поділіться публікацією:

На ділянці україно-російського кордону між Сумською та Бєлгородською областю біля села Попівка Великописарівського району військовослужбовцями оперативно-тактичного угруповання "Суми" було знищено ворожий БТР-80, на якому знаходились військовослужбовці рф. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляється у офіційному зведенні Оперативно-тактичного угруповання "Суми" в Facebook.

На Сумщині російським провокаторам на кордоні дали «прикурити» (ВІДЕО)

Кордон України. Фото з відкритих джерел

Серед військових країни-агресора наразі підтверджена інформація про загибель мінімум 4 військових. Також є поранені. Щоб подивитися відео наслідку прицільного удару ЗСУ варто перейти за посиланням.

Зазначимо, як відомо після відступу російських військ з Київщини, Чернігівщини також ЗСУ вибили ворога з Сумської області. Проте, зважаючи на те, що Сумщина є прикордонною областю і має велику протяжність кордону з рф, ворог не припиняє обстріли регіону, час від часу влаштовуючи провокації на кордоні. Тож військові ЗСУ цього разу вирішили провчити провокаторів зі зброєю, задіявши БПЛА, показали, що не доречно навіть наближатися до українського кордону. Українські захисники холоднокровно будуть давати відсіч.                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — Валерій Залужний звернувся до українців: важлива заява щодо ситуації на фронті. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний зазначив, що ціна свободи дуже велика, тому що за сумарною кількістю артилерійських систем, за кількістю обстрілів ворог у рази перевершує ЗСУ. Потрібно визнати, що він сильніший, але незважаючи на що Збройні сили України тримаються.                              




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий

24 червня 2022, 14:12

Главное, чтобы от прикуривания, у фашистских крыс напроч сносило головы.


Новини