Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Слов'янському напрямку окупанти зосереджують зусилля на підготовці до наступальних дій
commentss НОВИНИ Всі новини

На Слов'янському напрямку окупанти зосереджують зусилля на підготовці до наступальних дій

Противник завдав авіаудар по Слов'янську

8 червня 2022, 19:14
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Слов'янському напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

На Слов'янському напрямку окупанти зосереджують зусилля на підготовці до наступальних дій

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Так, за даними Генштабу, на Слов'янському напрямку українські воїни успішно протидіють спробам ворога покращити тактичне становище у напрямку міста Слов'янськ. У свою чергу, окупанти зосереджують зусилля на підготовці для наступних наступальних дій.

"Противник обстріляв цивільну інфраструктуру в районах Вільного, Адамівки, Долини та Тетянівки. Завдав авіаудар по Слов'янську", — повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що між Україною та Росією відбувся черговий обмін тілами загиблих військових. Обмін тілами загиблих військовослужбовців відбувався за формулою "50 на 50". Докладніше про це читайте у нашій статті.
Читайте також про те, що чомусь Україна все ще чекає потужне озброєння – чи може це вплинути на хід війни. Постачання західного озброєння Україні можуть кардинально змінити ситуацію на полі бою. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.
Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   насильство росіян в Україні обговорять на рівні ООН: чи є в цьому сенс – чого можуть прийти. З правом вето Росії у Раді безпеки сама ООН перетворилася лише на публічний майданчик для дискусій. Читайте про це на нашому сайті.
Також "Коментарі" інформували про те, що Лавров пояснив нову загрозу Путіна і знову згадав про неонацистів. Міністр закордонних справ РФ заявив, що чим далекобійніше Києву буде поставлено РСЗВ, тим далі РФ відсуватиме фронт. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини