Головна Новини Суспільство Війна з Росією На що запрограмовані росіяни. Чи можуть вони діяти самостійно без Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

На що запрограмовані росіяни. Чи можуть вони діяти самостійно без Путіна

У разі, якщо раптом російський диктатор Володимир Путін зникне, то для України в плані війни точного нічого не зміниться, принаймні у найближчій перспективі, заявив очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов

28 березня 2024, 20:10
Поділіться публікацією:

Існує міф, якщо з російським диктатором Володимиром Путіним раптом щось станеться, і він відійде від влади, то в Україні ситуація може змінитися на краще. Нібито саме Путін наполягає на веденні війни проти нашої країни, а інші російські політики можуть її завершити.

На що запрограмовані росіяни. Чи можуть вони діяти самостійно без Путіна

Кирило Буданов

Проте очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов вважає, що зникнення Путіна жодним чином не вплине на швидку зміну ситуації в Україні. Справа у тому, говорить очільник розвідки, що росіяни стали жертвами своєї ж пропаганди і їх ставлення до українців моментально не зміниться.

Як підкреслив Буданов, правда в тому, що російське суспільство запрограмували на ненависть до Україна, а також колективного Заходу. За його словами, навіть, якщо раптом хтось прийде і скаже, що війну потрібно зупинити, ця ненависть ще дуже довго впливатиме на прийняття рішень у Росії. Як підкреслив розвідник, росіяни ще довгий час будуть виходити із того, що українці для них є ворогами.

При цьому голова розвідки вважає, що Росії не будуть вірити, навіть якщо в самій країні проходитимуть якісь зміни. За його словами, потрібні роки роботи, щоб ставлення до РФ змінилося.

У цьому контексті він нагадав ставлення до Німеччини після Другої світової війни. За його словами, в 50-х роках важко було знайти людину, яка б дивилась на Німеччину того часу, як на друзів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що голова ГУР Кирило Буданов розкритикував перемогу Путіна на виборах. За його словами, самі вибори були сфальшовані, тому очільник Кремля є нелегітимним президентом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини