Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України ЗСУ знищили ще два російські склади боєприпасів та велику кількість техніки
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України ЗСУ знищили ще два російські склади боєприпасів та велику кількість техніки

Окупаційні війська двічі намагалися завдати авіаційного удару

15 червня 2022, 11:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На півдні України окупанти продовжують ведення бойових дій шляхом контрбатарейної боротьби. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

На півдні України ЗСУ знищили ще два російські склади боєприпасів та велику кількість техніки

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

В ОК "Південь" повідомили про ситуацію на півдні нашої країни : підсумок 14.06.2022. Повідомляється, що супротивник активних наступальних дій не веде, зміцнює оборонні рубежі.

" Окупаційні війська двічі намагалися завдати авіаційного удару. Вранці ворожий вертоліт збитий нашим підрозділом із переносного зенітно-ракетного комплексу, а вдень другий ворожий Мі-8 атакував річкову переправу, намагаючись обмежити наші підрозділи в маневрах.", — ОК "Юг"

У відповідь нашою авіацією завдано трьох ударів по накопиченню живої сили та військової техніки армії противника на Херсонщині. Також завдано ракетних ударів по складах пального та району зосередження техніки, придушено командно-наглядові пункти противника.

Всього за 14 червня нашим воїнам на півдні України вдалося знищити 70 окупантів та 60 одиниць техніки, серед яких:

вертоліт;

самохідна гармата "Півонія";

БМ-21 "Град";

три гаубиці;

19 одиниць броньованої техніки;

33 одиниці автомобільної техніки;

• чотири одиниці інженерної техніки;

Крім того, знищено два російські склади боєприпасів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що "Рамштайн-3": коли Україна отримає обіцяну зброю – хто на Заході саботує її постачання. Влада України вже прямо говорить, що саме від постачання озброєнь західними союзниками тепер залежить результат війни. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Пентагоні розповіли, чи залишилася у Путіна мета захопити всю Україну. Путін все ще має плани на значну частину України, якщо не на всю країну. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що США підтримують новий союз у Європі: хто, крім України, до нього увійде. США підтримують союз України, Великої Британії, Польщі та країн Балтії. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ змусили окупантів відступити у двох напрямках, – Генштаб. Почалася сто дванадцята доба героїчного протистояння Української нації російському військовому вторгненню. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини