Головна Новини Суспільство Війна з Росією На півдні України авіація ЗСУ завдала двох ударів по скупченню живої сили та техніки супротивника
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України авіація ЗСУ завдала двох ударів по скупченню живої сили та техніки супротивника

У районі Снігурівки відбувся повітряний бій

14 червня 2022, 11:39 comments1259
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

На лінії зіткнення на півдні України продовжується ведення бойових дій. Ворог, скований у можливостях маневру на суші, має лише відступ на межі оборони. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

На півдні України авіація ЗСУ завдала двох ударів по скупченню живої сили та техніки супротивника

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, вчора (13 червня) окупанти здійснили дві гелікоптерні атаки на позиції захисників України в Херсонській та Миколаївській областях.

Крім того, в районі Снігурівки відбувся повітряний бій.

"З винищувача Су-35 була випущена ракета "повітря-повітря" по парі наших Мі-8. Вертольотам вдалося ухилитися. Противник, заощаджуючи ракети, ретувався.", — ОК "Південь".

Водночас у небі над містом Миколаїв українські воїни збили російський БПЛА "Орлан-10", який намагався проводити розвідку, а в небі над Херсонською областю знищено ще одного "Орлана" і квадрокоптера.

Загальні втрати противника на півдні нашої країни минулої доби склали:

28 окупантів;

• 10 одиниць техніки (серед яких – БПЛА, гаубиця "Мста-Б", командно-штабна машина);

• 5 одиниць броньованої та іншої автомобільної техніки.

13 червня українська авіація завдала двох авіаційних ударів по скупченню живої сили та техніки противника у Миколаївській та Херсонській областях. Втрати ворога уточнюються.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що ухилятися більше не вийде — Німеччині настав час визначатися: Зеленський жорстко звернувся до Шольца. Зеленський вважає, що уряд ФРН має ухвалити рішення: не має бути жодних спроб зберегти рівновагу у відносинах між Україною та Росією.

Читайте також про те, що 110 день війни: Зеленський звернувся до українців (ВІДЕО). Зеленський запевнив українців, що всі тимчасово окуповані міста та села будуть обов'язково звільнені.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у Facebook та Instagram з'являться функції , які сподобаються українцям. Міністр цифрової трансформації України розповів про майбутні оновлення у популярних додатках.

Також "Коментарі" повідомляли про те, як правильно зняти кліща з тіла і що робити з ним далі . Інфекціоніст Євген Тімаков розповів, як правильно в домашніх умовах треба знімати з тіла кліща, щоби не нашкодити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини