На передовій загинув співробітник Офісу Президента

Співробітник Офісу президента, який загинув за Україну, воював на Донеччині

На передовій, на Донеччині, загинув співробітник Офісу Президента Олексій Титаренко. Про це поводомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Офісу Президента Андрія Єрмака.

"Він працював головним консультантом Директорату з питань внутрішньої та гуманітарної політики, - повідомляє Андрій Єрмак. - Співчуваю рідним та близьким! Україна завжди пам‘ятатиме героїв!".

В Інституті філософії імені Григорія Сковороди Національної Академії наук України, де працює дружина загиблого, повідомили, що Олексій Титаренко загинув 7 травня.

"7 травня загинув чоловік нашої колеги Олексій Титаренко, - сказано в повідомленні. - Висловлюємо наші глибокі співчуття його дружині, співробітниці Відділення релігієзнавства, професорці Віті Титаренко у зв'язку із втратою чоловіка. Він загинув як Воїн і в нашій пам'яті залишиться Героєм. І особливо дивно в цей час читати міркування окремих теологів-філософів про "радість від смерті ворога". Але любов і емпатія невід'ємні від істини, і вбивча реальність істини - поріг, який не подолали багато хто з сучасних інтелектуалів - це Чин, що втілює Правду. Дякуємо за Чин Олексієві!" - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо про загибель у боях під Бахмутом керівника дитячого театру "Казка".

Також в Україні загинув американський морпіх, який захищав Бахмут.

На жаль, на фронті також загинув відомий журналіст - його розглядали на посаду речника Зеленського. Колишній співробітник BBC News Україна Олександр Бондаренко загинув у боях під Кремінною на Луганщині.