Головна Новини Суспільство Війна з Росією На острові Зміїний все у вогні: щонайменше 35 вибухів
commentss НОВИНИ Всі новини

На острові Зміїний все у вогні: щонайменше 35 вибухів

ЗСУ провели чергову атаку на острові Зміїний

20 червня 2022, 10:46 comments2928
Поділіться публікацією:

На острові Зміїний, який тимчасово окупований російськими військами, прогриміли десятки вибухів і почалася сильна пожежа. Як передає портал "Коментарі", про це вже повідомив сайт Думська, а також нардеп Олексій Гончаренко у себе в Телеграм. Офіційної інформації від Генштабу ЗСУ та Міноборони поки що не надходило.

На острові Зміїний все у вогні: щонайменше 35 вибухів

Острів Зміїний. Фото: з відкритих джерел

Видання зазначає, що вперше інформація про гучні вибухи з'явилася від мешканців Бессарабії, які розповідають, що вперше дуже сильні вибухи були чутні приблизно о 4.30. Люди в пабликах діляться інформацією, що бачили ракети, що летіли у бік острова.

Нардеп Олексій Гончаренко повідомив, що з самого ранку лише на одному острові Зміїний було щонайменше 35 вибухів.

"Поштові голуби принесли гарну звістку. На Зміїному з самого ранку вже 35 вибухів. Все палає. росіян залишається з кожним вибухом дедалі менше. Новини прекрасні", – написав Гончаренко у себе в телеграмі.

Читайте на порталі "Коментарі" — Дмитро Кулеба розповів, як воюватиме Україна, якщо постачання зброї не буде

Також видання "Коментарі" повідомляло — президент України Володимир Зеленський попередив українців, цей тиждень має стати важливим для України в історичному плані, тому що вся країна чекає на саміт ЄС, на якому має бути озвучено вердикт щодо статусу кандидата для України. Але є й небезпека, що Росія почне робити спроби більш масованого наступу. Таким чином країна-агресор намагатиметься зіпсувати українцям свято, намагатиметься військовим шляхом показати, що вона налаштована рішуче й надалі окупувати українську територію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини