Головна Новини Суспільство Війна з Росією На окупованих територіях навмисне створюють дефіцит хліба, - розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

На окупованих територіях навмисне створюють дефіцит хліба, - розвідка

Окупанти продовжують штучно створювати дефіцит харчових продуктів

15 грудня 2022, 16:10
Поділіться публікацією:

За даними Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України, на тимчасово окупованих територіях російські окупанти продовжують штучно погіршувати умови для проживання місцевого цивільного населення. Про це повідомляє заступник Міністра оборони України Ганна Маляр, пишуть "Коментарі".

На окупованих територіях навмисне створюють дефіцит хліба, - розвідка

Для прикладу вона наводить окремі дані. У Херсонській області, станом на 10 грудня повністю зупинили виготовлення борошна в селі Рубанівка на підприємстві, яке було єдиним, що забезпечувало виробництво хлібопродуктів для чималої кількості жителів регіону. Рашисти розграбували та вивезли все технічне обладнання з місцевого борошномельного комплексу. Нестача борошна викличе значне здорожчання хліба в області. А ще, окупаційні адміністрації посилюють заходи з примусової мобілізації жителів тимчасово окупованих територій.

У Горлівці з 15 грудня планується призов на військову службу громадян з відміткою "бронь", що спричинить відправку в райони ведення бойових дій чималої кількості непідготовлених та непридатних за станом здоров’я людей. Таким чином російська окупаційна влада вкотре підтверджує, що для неї життя місцевих немає ніякої цінності і їх використовуватиме лише як гарматне м’ясо.

Нагадаємо, як йшлося в "Коментарях", Путін відчайдушно намагається встановити тактику контролю над окупованими регіонами України, саме такі ознаки є в рішенні очільника Кремля щодо "воєнного стану" на думку високопосадовця адміністрації президента США Джо Байдена. Тож з боку США підтримка українців, які захищають свою свободу та землю, є незмінною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/454
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини