Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Миколаївщині російський дрон переслідував німецького міністра
commentss НОВИНИ Всі новини

На Миколаївщині російський дрон переслідував німецького міністра

Російський дрон з'явився над кортежем очільниці МЗС Німеччини на Миколаївщині.

26 лютого 2024, 20:07
Поділіться публікацією:

 25 лютого свій візит на Миколаївщину перервали міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок. Це сталося через появу біля її кортежу російського дрона. Попередження про ворожий безпілотник надійшло, коли міністерка збиралася відвідати водоочисні споруди, що були побудовані за підтримки Німеччини біля лінії фронту. Цю інформацію підтвердили у  Німеччині, пише Deutsche Welle.

На Миколаївщині російський дрон переслідував німецького міністра

Анналена Бербок (фото з відкритих джерел)

"Через це Бербок довелося достроково закінчити свій візит до Миколаєва", — прокоментували чиновники МЗС і Міноборони Німеччини.

У повідомленні йдеться, що російський дрон деякий час переслідував броньований кортеж очільниці МЗС Німеччини, але потім розвернувся. З міркувань безпеки подальшу поїздку було скасовано.

У делегації заявили, що кортеж міністерки та її делегація від’їжджали на великій швидкості, бо у такій ситуації  "найбезпечнішим варіантом" було продовжувати рух.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шольц різко відмовив Україні у постачанні ракет TaurusШольц підкреслив, що Німеччина в жодному разі не повинна бути пов’язана із цілями, які можуть досягнути далекобійні ракети Taurus. Саме тому, додав канцлер, їх постачання Україні не є черговим варіантом на порядку денному. При цьому він висловив подив, що деякі політики навіть не намагаються зрозуміти, які наслідки для Німеччини може мати постачання далекобійної зброї Україні. 

За його словами, на відміну від Британії та Франції, які передають Україні далекобійні ракети, можуть мати контроль над цілями, які можуть бути уражені, а Німеччина цього зробити не може. Ймовірно, мова йде про обмеження дальності використання ракет. Раніше обговорювалося, що можливо Берлін зможе попрацювати над ракетами, щоби обмежити дальність їх використання таким чином, щоби вони не досягали території Росії.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

26 лютого 2024, 20:35

Дрон скорее всего был наш, просто бабло спиздили как обычно и показывать было нечего, вот напугали бабу и ничего не показали


Новини