На Луганщині від колони російських військ нічого не залишилося: подробиці Генштабу

На тимчасово зайнятих російськими окупантами територіях Луганської області продовжуються заходи примусового переселення місцевих жителів.

Як передає видання "Коментарі", на Луганщині тривають важкі бої з російськими загарбниками. Українські захисники титанічними зусиллями стримують переважаючі сили противника. Так, як повідомили в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ, в районі населеного пункту Сиротине Луганської області підтверджено поразку колони російських окупаційних військ ЗСУ. Інформація про втрати супротивника уточнюється.

"На тимчасово зайнятих територіях Луганської області продовжуються заходи примусового переселення місцевих жителів. Зокрема, до міста Луганська примусово переміщено мешканців Біловодська", - йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Варто зазначити, що і президент, і Міноборони України повідомляли, що в Донецькій та Луганській області йдуть найзапекліші бої, де росіяни намагаються атакувати українську армію великими силами. На Донбас Росія перекинула сили з Харківщини та Херсонщини, щоб посилити міць російських наступальних операцій. Вже кілька місяців росіяни атакують у Донецькій та Луганській області, але ЗСУ тримають оборону і не відходять зі своїх позицій.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Іран та РФ знову посилюють співпрацю: чи є ще реальні важелі боротьби із диктаторськими режимами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, чому Володимир Путін визнав, що Кремль та Міноборони РФ втратили довіру росіян щодо війни в Україні. Тепер ставка не лише на кремлівських пропагандистів, а й на блогерів, які раніше Кремлем не вважалися надійними джерелами.