Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Хмельниччині військкоми силою тягли чоловіка з лікарні та порадили бути "мужиком" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Хмельниччині військкоми силою тягли чоловіка з лікарні та порадили бути "мужиком" (ВІДЕО)

Чоловік пояснював, що хоче пройти медичний огляд, бо під час ВЛК йому “тільки печатки проставили”.

5 листопада 2023, 19:25 comments5529
Поділіться публікацією:

На Хмельниччині  співробітники ТЦК намагались, застосувавши силу,  забрати  місцевого мешканця з лікарняного закладу до військкомату.

На Хмельниччині військкоми силою тягли чоловіка з лікарні та порадили бути "мужиком" (ВІДЕО)

Скандал з ТЦК на Хмельниччині (фото з відкритих джерел)

Відповідний  відеоролик був оприлюднений  в соцмережах.

На  відео можна побачити, як хворий   говорить військкомам, що   пройде медичний огляд і взяти направлення на обстеження, бо  в самій  ВЛК йому "тільки печатки проставили". Чоловік переконує, що  він не ухилянт, і говорить, що зранку  наступного дня з'явиться  в ТЦК.

"Всі мої документи у вас. Ви навіть паспорта забрали", –  каже він.

При цьому,  військові радять йому "бути мужиком, а не бабою", потім оточили свою жертву,  викручують руки і хочуть   затримати. Поліцейський, що був неподалік, на таке поводження  воєнкомів не реагував.

"В людини стався гіпертонічний криз. Лікарі швидкої медичної допомоги доставили людину до лікарні на госпіталізацію, тиск 180 на 120, але його силою викрадають з лікарні. Поліцейські бездіють, лікарів позалякували, адвокату та клієнту заподіяли тілесні ушкодження", – розповідає  хмельницький адвокат Віктор Бабчинський,  що оприлюднив цей відеоролик в  мережі.

 Коментуючи ситуацію журналістам видання vsim.ua Віктор Бабчинський  наголосив, що сутичка виникла, бо військові ніби забороняли провести обстеження призовника на ВЛК в лікарні селища Віньківці.

"На думку воєнкома у Віньковецькій лікарні занадто довго і занадто ретельно оглядають призовників на комісії ВЛК. Тому ТЦКашкики масово викрадають людей серед вулиць і з приватних будинків, силою везуть до Кам'янець-Подільського або Хмельницького, а там без огляду штампують довідки ВЛК про повну придатність до служби (не маючи в складі комісії відповідної кількості лікарів за спеціалізацією), — завершив адвокат.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, скільки справ щодо ТЦК та ВЛК передали до суду


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЭДВАРД

7 листопада 2023, 05:40

Нічого коментувати - це бандити від ТЦК КОЯТЬ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ! В НАС ВЖЕ НЕ УКРАЇНА А ГАІТІ ЧАСІВ ДИКТАТОРА ДЮВАЛЬЕ (ПАПИ ДОКА)!!! ЛЮДЕЙ З ВУЛИЦЬ І ДОМІВОК ВИКРАДАЮТЬ ТОНТОНІВЦІ ТОБТО НЕЛЮДИ! ПЕРЕСУВАТИСЬ СЕЛОМ ЧИ МІСТОМ ПРОСТО СТАЛО НЕБЕЗПЕЧНО! ВЛАДА ТВОРИТЬ ЗЛОЧИНИ ЩЕ ГІРШІ НІЖ У МОСКОВІЇ ВРАЗИ!!!!! ЯКЩО ЦЕ НОВА УКРАЇНА - ТО НАСТАВ ЧАС ЖАХУ!!!!

Коля Коля

6 листопада 2023, 21:52

КАЖУТЬ ЖО ХОЧЮТЬ СКАСУВАТИ НОРМИ ЗА ЯКИМИ ІНВАЛІДНІСТЬ ВСТАНОВЛЮЮТЬ -НІБИТО МСЕК-ки ФАЛЬСИФІКУЮТЬ А ЛЮДИ ПІДРОБЛЮЮТЬ КОРИСТУЮТЬСЯ І ГОТУЮТЬ ІНВАЛІДНІСТЬ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ДОПОМОГИ .ЗНАЧІТЬ ЯК ВЗЯТКИ БРАТЬ ДЛЯ ПІДРОБКИ МОЖНА А КОЛИ ДІЙСНО ЛЮДИНА ХВОРА І НЕ МАЄ ГРОШЕЙ ПІДМАЗАТИ ТО ЗА КРИЛА І ІДИ ЗДИХАЙ ТАМ І ЛІКАРІ У НА ШВІДКО ЯК РЕНТГЕН АПАРАТИ ПРОВЕЛИ ВЗОРОМ ПО ЛЮДИНІ І ВЖЕЙ Й ДІАГНОЗ СТАВЛЯТЬ ВІДПОВІДНО КИШЕНІ ЦЬОГО ХВОРОГО в Європі так і кажуть -УКРАЇНА ЦЕ ЦИРК НА ДРОТІ!

Patriot

6 листопада 2023, 18:09

Ганьба з таким відношенням до людей!!!

Кал-Ь-ян!

6 листопада 2023, 14:32

Юрий, в тартарарі - в диктатуру та тоталітаризм...

Кал-Ь-ян!

6 листопада 2023, 14:32

Харьковчанка, "Соромно ховатись за жінок і дітей " - а ну, розумниця, розкажи мені - і це як??? ви, жінки і діти - всі на передку, в окопі, "вітчизну захищаєте"??? чи що - щоби можно було сказати, що мужчини за вами ховаються??? та ні - лицемірище ти та ханжа - це ВИ, священні корови - всі ховаєтесь за спинами мужчин! це саме ВИ втекли з країни. це саме ВИ не йдете добровільно вобювати, хоча вас ніхто не примушує це робити -а. отже - ви ніякі не патріотки, - ви ссикливі та лживі -це саме ВИ позабирали дітей і повтікали і таким чином ВИ, жінки, ховаєтесь за дітьми! це НЕ мужчини повиїжджали заграниці , прикриваючьсь що він "я ж батько!"" це Ви, жінки, прикриваєтесь дітьми "яжмамка, мне больше всех надо!" ти двойностандартна лицемірка та ханжа! мудачка і мразота! Совісті в тебе немає!

ганьба

6 листопада 2023, 14:30

Галина, А ты приедь в Харьков и поживи недельку. Сама много пацанов вытащила? Или только из баров? Сидят тут гавкают с пивасом.

Кал-Ь-ян!

6 листопада 2023, 14:28

Саша, - ну. і як ти доберешься7 оке,Й добрався.. розстріляв.. і потрапивіпід суд і заграти, і ще у відділку будеш добряче побитий, уйма проблем... ти один - не воїн. треба щоби в кожній області, в кожномурайоні, всі це розуміли, і один одного прикривали, і не відбивали від поліцаїв.. теж їх роззстрілюючи... треба мати не один автомат, треба автомобільі броньовані і т.п. а це значить пілднятися на громадянську війну - те, чим путін лякав свої рабів... раз нас звинувачували вже в цьому - то чому би і ні... але кажу, треба масовість1 а люди інертніЙ тряпки на обличчі та уколізація показало, наскільки кріпаки та безвольні

ганьба

6 листопада 2023, 14:27

Правдоруб, Мы за твоего хуй.ла не голосовали. Наш Президент, вам оркам, сраку надирает уже второй год. Трехдневные пидо.ры.

Кал-Ь-ян!

6 листопада 2023, 14:25

Обурений громадянин, - і зверни увагу, "мобілізаційна підготовка - комплекс організаційних" там далі "від можливої агресії" !!!! не при війні, а при .. можливий агресії та. цитую "які здійснюються в мирний час з метою підготовки " а "мобілізація - комплекс заходів" - коли ? "в умовах особливого періоду" - що це таке? Конститцією визначено конкретно? ні... лишень здогадуватися... бо навіть закон вони "по дєбільному как-то пішут".... я б сказав напісюють. в самому законі цьому лишень визначення, котре має стояти ПЕРЕД цим .. щоби було зрозуміло. про що мова... далі " на організацію і штати воєнного часу." ... не при воєннмоу положенні, а .. при воєнному стані )))) Таким чином в "особливий період" громаданин Украни - цивільна особа - виконує сві1 "обовязок конституційни2 - на заводах, на фабриках, де працює.. а ті, хто без роботи = їм надається відповідна до кваліфікації робота чи різноробоча... а не з лопатою та автоматом в окопи!!!

Кал-Ь-ян!

6 листопада 2023, 14:17

Микола., слово "мажор" така сама травля як слово "ухилянт"... для когось і ти - мажор . наприклад для бабки, у котрої пенсія 2000 гривень... Будь обьєктивним - не мажори - а олігархи. держслужбовці, корупціонери...

ганьба

6 листопада 2023, 14:15

Родину не любите? А кто воевать вам будет? Харьков?

Кал-Ь-ян!

6 листопада 2023, 14:15

Мене просто дивує БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ ..... ні, не поліцейського - з тим покидьком, дружбаном гопо-бидла тцкаканшного - все зрозуміло...дивує бездіяльність та по москальки "раболєпіє" "хворий говорить військкомам, що пройде медичний огляд" "Чоловік переконує, що він не ухилянт, і говорить, що зранку наступного дня з'явиться в ТЦК." - і не перечить лицемірам на їнє "бути мужиком, а не бабою" -а ВИ хто, ВИ ХТО? ви чому, херої хрінові -в тилу??? "лікарів позалякували" - м-да !!!, "адвокату та клієнту заподіяли тілесні ушкодження", – а і відповідь завдавати ударів бозя забороняє, чи релігія? чи мєнт - чи його форма????? я просто в ШОЦІ!!!

Правдоруб

6 листопада 2023, 13:37

Чекаю всіх хто голосував за клоуна на фронті.

Правдоруб

6 листопада 2023, 13:36

Нічо, ви - кріпаки, намордники носили і шмурдяком кололися, так що і за панські маєтки воювати підете, поки пани відпочивають у Відні та Монако.

Галина

6 листопада 2023, 13:22

Харьковчанка, Сказала диванная патриотка сидя по европах или дома и зная что сама не попадет под бахмут, приспособленка, иди санитаркой, вытаскивай пацанов, слабо.

Микола.

6 листопада 2023, 12:39

Довели план "до двору" на призив осіб, план невиконується, от і ловлять дрібних "мошок," які не чинять спротив, або нема кому захистити. А не пробували зупиняти "Джипи" в яких їздять мажори і пробувати їх призвати, "пупок слабий"??? Потрібно трохи включати "мозги", щоб не доводити до такого абсурду. Є другі способи і методи, як призвати особу!.

Обурений громадянин

6 листопада 2023, 12:13

Уважно вивчаємо законодавство: Закон України Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію Стаття 4. Організація і порядок проведення мобілізаційної підготовки та мобілізації 2. Загальна мобілізація проводиться одночасно на всій території України і стосується національної економіки, органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, Збройних Сил України, інших військових формувань, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, підприємств, установ і організацій. Тут ключове слово "і стосується", де ви у цій статті закону побачили пересичних громадян? Тобто, на мобілізацію повинні йти співробітники вище вказаних організацій служб військових формувань. Так само уважно вивчаємо рішення Суду Справа № 530/337/23 Все що роблять ці виродки – абсолютне беззаконня

Саша

6 листопада 2023, 11:59

добраця до зброї та розстріляти те ТЦК

Юрий

6 листопада 2023, 11:30

Харьковчанка, не беріть на себе чужі повноваження, робіть те, що Вам посильно, не вказуйте іншим, на покривайте беззаконня.

Юрий

6 листопада 2023, 11:26

Беззаконня однозначно, поліція бездіє, медперсонал мовчить. Куди іде країна?

Ираида

6 листопада 2023, 10:08

Харьковчанка, соромно таке казати. Така розумна, йди та служи. Або хай ідуть та служать ті мордовороти, які хворих та інвалідів по вулицях ловлять, а своїх синочків по европах ховають.

Харьковчанка

6 листопада 2023, 06:15

Соромно ховатись по лікарнях. Соромно ховатись за жінок і дітей. Де мізки, де сила і честь чоловіча? Не взмозі тримати зброю, - то рий окопи, готуй їжу, працюй санітаром...


Новини