Главная Новости Общество Война с Россией В Хмельницкой области военкомы силой тащили мужчину из больницы и посоветовали быть "мужиком" (ВИДЕО)
commentss НОВОСТИ Все новости

В Хмельницкой области военкомы силой тащили мужчину из больницы и посоветовали быть "мужиком" (ВИДЕО)

Мужчина объяснял, что хочет пройти медицинское освидетельствование, потому что во время ВЛК ему "только печати проставили".

5 ноября 2023, 19:25 comments5514
Поделитесь публикацией:

В Хмельницкой области сотрудники ТЦК пытались, применив силу, забрать местного жителя из больничного учреждения в военкомат.

В Хмельницкой области военкомы силой тащили мужчину из больницы и посоветовали быть "мужиком" (ВИДЕО)

Скандал с ТЦК в Хмельницкой области (фото из открытых источников)

Соответствующий видеоролик был обнародован в соцсетях.

На видео можно увидеть, как больной говорит военкомам, что пройдет медицинское освидетельствование и принять направление на обследование, потому что в самой ВЛК ему "только печати проставили". Мужчина убеждает, что он не уклоняется, и говорит, что утром на следующий день появится в ТЦК.

"Все мои документы у вас. Вы даже паспорта забрали", – говорит он.

При этом военные советуют ему "быть мужиком, а не бабой", затем окружили свою жертву, выкручивают руки и собераются задержать. Находившийся неподалеку полицейский на такое поведение военкомов не реагировал.

"У человека произошел гипертонический криз. Врачи скорой медицинской помощи доставили человека в больницу на госпитализацию, давление 180 на 120, но его силой похищают из больницы. Полицейские бездействуют, врачей попугали, адвокату и клиенту причинили телесные повреждения", — рассказывает хмельницкий адвокат Виктор, обнародовавший этот видеоролик в сети

Комментируя ситуацию журналистам издания vsim.ua Виктор Бабчинский подчеркнул, что столкновение возникло, потому что военные якобы запрещали провести обследование призывника на ВЛК в больнице поселка Виньковцы.

"По мнению военкома в Виньковецкой больнице слишком долго и слишком тщательно осматривают призывников на комиссии ВЛК. Поэтому ТЦКашкики массово похищают людей среди улиц и из частных домов, силой везут в Каменец-Подольский или Хмельницкий, а там без осмотра штампуют справки ВЛК о полной пригодность к службе (не имея в составе комиссии соответствующего количества врачей по специализации), — заключил адвокат.

Напомним, что "Комментарии" писали о том, сколько дел в отношении ТЦК и ВЛК передали в суд




Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

Поделитесь своим мнением!

ЭДВАРД

7 ноября 2023, 05:40

Нічого коментувати - це бандити від ТЦК КОЯТЬ ПО ВСІЙ УКРАЇНІ! В НАС ВЖЕ НЕ УКРАЇНА А ГАІТІ ЧАСІВ ДИКТАТОРА ДЮВАЛЬЕ (ПАПИ ДОКА)!!! ЛЮДЕЙ З ВУЛИЦЬ І ДОМІВОК ВИКРАДАЮТЬ ТОНТОНІВЦІ ТОБТО НЕЛЮДИ! ПЕРЕСУВАТИСЬ СЕЛОМ ЧИ МІСТОМ ПРОСТО СТАЛО НЕБЕЗПЕЧНО! ВЛАДА ТВОРИТЬ ЗЛОЧИНИ ЩЕ ГІРШІ НІЖ У МОСКОВІЇ ВРАЗИ!!!!! ЯКЩО ЦЕ НОВА УКРАЇНА - ТО НАСТАВ ЧАС ЖАХУ!!!!

Коля Коля

6 ноября 2023, 21:52

КАЖУТЬ ЖО ХОЧЮТЬ СКАСУВАТИ НОРМИ ЗА ЯКИМИ ІНВАЛІДНІСТЬ ВСТАНОВЛЮЮТЬ -НІБИТО МСЕК-ки ФАЛЬСИФІКУЮТЬ А ЛЮДИ ПІДРОБЛЮЮТЬ КОРИСТУЮТЬСЯ І ГОТУЮТЬ ІНВАЛІДНІСТЬ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ДОПОМОГИ .ЗНАЧІТЬ ЯК ВЗЯТКИ БРАТЬ ДЛЯ ПІДРОБКИ МОЖНА А КОЛИ ДІЙСНО ЛЮДИНА ХВОРА І НЕ МАЄ ГРОШЕЙ ПІДМАЗАТИ ТО ЗА КРИЛА І ІДИ ЗДИХАЙ ТАМ І ЛІКАРІ У НА ШВІДКО ЯК РЕНТГЕН АПАРАТИ ПРОВЕЛИ ВЗОРОМ ПО ЛЮДИНІ І ВЖЕЙ Й ДІАГНОЗ СТАВЛЯТЬ ВІДПОВІДНО КИШЕНІ ЦЬОГО ХВОРОГО в Європі так і кажуть -УКРАЇНА ЦЕ ЦИРК НА ДРОТІ!

Patriot

6 ноября 2023, 18:09

Ганьба з таким відношенням до людей!!!

Кал-Ь-ян!

6 ноября 2023, 14:32

Юрий, в тартарарі - в диктатуру та тоталітаризм...

Кал-Ь-ян!

6 ноября 2023, 14:32

Харьковчанка, "Соромно ховатись за жінок і дітей " - а ну, розумниця, розкажи мені - і це як??? ви, жінки і діти - всі на передку, в окопі, "вітчизну захищаєте"??? чи що - щоби можно було сказати, що мужчини за вами ховаються??? та ні - лицемірище ти та ханжа - це ВИ, священні корови - всі ховаєтесь за спинами мужчин! це саме ВИ втекли з країни. це саме ВИ не йдете добровільно вобювати, хоча вас ніхто не примушує це робити -а. отже - ви ніякі не патріотки, - ви ссикливі та лживі -це саме ВИ позабирали дітей і повтікали і таким чином ВИ, жінки, ховаєтесь за дітьми! це НЕ мужчини повиїжджали заграниці , прикриваючьсь що він "я ж батько!"" це Ви, жінки, прикриваєтесь дітьми "яжмамка, мне больше всех надо!" ти двойностандартна лицемірка та ханжа! мудачка і мразота! Совісті в тебе немає!

ганьба

6 ноября 2023, 14:30

Галина, А ты приедь в Харьков и поживи недельку. Сама много пацанов вытащила? Или только из баров? Сидят тут гавкают с пивасом.

Кал-Ь-ян!

6 ноября 2023, 14:28

Саша, - ну. і як ти доберешься7 оке,Й добрався.. розстріляв.. і потрапивіпід суд і заграти, і ще у відділку будеш добряче побитий, уйма проблем... ти один - не воїн. треба щоби в кожній області, в кожномурайоні, всі це розуміли, і один одного прикривали, і не відбивали від поліцаїв.. теж їх роззстрілюючи... треба мати не один автомат, треба автомобільі броньовані і т.п. а це значить пілднятися на громадянську війну - те, чим путін лякав свої рабів... раз нас звинувачували вже в цьому - то чому би і ні... але кажу, треба масовість1 а люди інертніЙ тряпки на обличчі та уколізація показало, наскільки кріпаки та безвольні

ганьба

6 ноября 2023, 14:27

Правдоруб, Мы за твоего хуй.ла не голосовали. Наш Президент, вам оркам, сраку надирает уже второй год. Трехдневные пидо.ры.

Кал-Ь-ян!

6 ноября 2023, 14:25

Обурений громадянин, - і зверни увагу, "мобілізаційна підготовка - комплекс організаційних" там далі "від можливої агресії" !!!! не при війні, а при .. можливий агресії та. цитую "які здійснюються в мирний час з метою підготовки " а "мобілізація - комплекс заходів" - коли ? "в умовах особливого періоду" - що це таке? Конститцією визначено конкретно? ні... лишень здогадуватися... бо навіть закон вони "по дєбільному как-то пішут".... я б сказав напісюють. в самому законі цьому лишень визначення, котре має стояти ПЕРЕД цим .. щоби було зрозуміло. про що мова... далі " на організацію і штати воєнного часу." ... не при воєннмоу положенні, а .. при воєнному стані )))) Таким чином в "особливий період" громаданин Украни - цивільна особа - виконує сві1 "обовязок конституційни2 - на заводах, на фабриках, де працює.. а ті, хто без роботи = їм надається відповідна до кваліфікації робота чи різноробоча... а не з лопатою та автоматом в окопи!!!

Кал-Ь-ян!

6 ноября 2023, 14:17

Микола., слово "мажор" така сама травля як слово "ухилянт"... для когось і ти - мажор . наприклад для бабки, у котрої пенсія 2000 гривень... Будь обьєктивним - не мажори - а олігархи. держслужбовці, корупціонери...

ганьба

6 ноября 2023, 14:15

Родину не любите? А кто воевать вам будет? Харьков?

Кал-Ь-ян!

6 ноября 2023, 14:15

Мене просто дивує БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ ..... ні, не поліцейського - з тим покидьком, дружбаном гопо-бидла тцкаканшного - все зрозуміло...дивує бездіяльність та по москальки "раболєпіє" "хворий говорить військкомам, що пройде медичний огляд" "Чоловік переконує, що він не ухилянт, і говорить, що зранку наступного дня з'явиться в ТЦК." - і не перечить лицемірам на їнє "бути мужиком, а не бабою" -а ВИ хто, ВИ ХТО? ви чому, херої хрінові -в тилу??? "лікарів позалякували" - м-да !!!, "адвокату та клієнту заподіяли тілесні ушкодження", – а і відповідь завдавати ударів бозя забороняє, чи релігія? чи мєнт - чи його форма????? я просто в ШОЦІ!!!

Правдоруб

6 ноября 2023, 13:37

Чекаю всіх хто голосував за клоуна на фронті.

Правдоруб

6 ноября 2023, 13:36

Нічо, ви - кріпаки, намордники носили і шмурдяком кололися, так що і за панські маєтки воювати підете, поки пани відпочивають у Відні та Монако.

Галина

6 ноября 2023, 13:22

Харьковчанка, Сказала диванная патриотка сидя по европах или дома и зная что сама не попадет под бахмут, приспособленка, иди санитаркой, вытаскивай пацанов, слабо.

Микола.

6 ноября 2023, 12:39

Довели план "до двору" на призив осіб, план невиконується, от і ловлять дрібних "мошок," які не чинять спротив, або нема кому захистити. А не пробували зупиняти "Джипи" в яких їздять мажори і пробувати їх призвати, "пупок слабий"??? Потрібно трохи включати "мозги", щоб не доводити до такого абсурду. Є другі способи і методи, як призвати особу!.

Обурений громадянин

6 ноября 2023, 12:13

Уважно вивчаємо законодавство: Закон України Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію Стаття 4. Організація і порядок проведення мобілізаційної підготовки та мобілізації 2. Загальна мобілізація проводиться одночасно на всій території України і стосується національної економіки, органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, Збройних Сил України, інших військових формувань, Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, підприємств, установ і організацій. Тут ключове слово "і стосується", де ви у цій статті закону побачили пересичних громадян? Тобто, на мобілізацію повинні йти співробітники вище вказаних організацій служб військових формувань. Так само уважно вивчаємо рішення Суду Справа № 530/337/23 Все що роблять ці виродки – абсолютне беззаконня

Саша

6 ноября 2023, 11:59

добраця до зброї та розстріляти те ТЦК

Юрий

6 ноября 2023, 11:30

Харьковчанка, не беріть на себе чужі повноваження, робіть те, що Вам посильно, не вказуйте іншим, на покривайте беззаконня.

Юрий

6 ноября 2023, 11:26

Беззаконня однозначно, поліція бездіє, медперсонал мовчить. Куди іде країна?

Ираида

6 ноября 2023, 10:08

Харьковчанка, соромно таке казати. Така розумна, йди та служи. Або хай ідуть та служать ті мордовороти, які хворих та інвалідів по вулицях ловлять, а своїх синочків по европах ховають.

Харьковчанка

6 ноября 2023, 06:15

Соромно ховатись по лікарнях. Соромно ховатись за жінок і дітей. Де мізки, де сила і честь чоловіча? Не взмозі тримати зброю, - то рий окопи, готуй їжу, працюй санітаром...


Новости