Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Херсонщині українська авіація вдарила по скупченню живої сили та техніки ворога (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині українська авіація вдарила по скупченню живої сили та техніки ворога (ВІДЕО)

Українські винищувачі та вертольоти попарно відпрацювали 3 авіаційні удари

27 червня 2022, 07:50 comments1404
Поділіться публікацією:

Одразу у трьох районах Херсонської області українська авіація завдала ударів по скупченню живої сили та військової техніки ворога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ОК "Південь" у Facebook.

На Херсонщині українська авіація вдарила по скупченню живої сили та техніки ворога (ВІДЕО)

Літак. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що бойові дії в основному відбуваються у вигляді артилерійських дуелей та авіаційних нальотів. Продовжуючи марні спроби відновити втрачені території в районі Потьомкінова, ворог відчайдушно завдав авіаційного удару гелікоптером Мі-28 по наших позиціях. Без втрат.

Намагаючись розвідати позиції наших підрозділів на Херсонщині, ворог активізував повітряну розвідку. Трьом "Орланам-10" наші воїни протиповітряної оборони влучно підсікли крильця та розбили апаратуру".

Ворог по Зеленодольську випустив 20 снарядів із "Градів". Внаслідок атаки сталася пожежа на території одного з дачних кооперативів. Крім того, пошкоджено кілька багатоповерхівок, будинки дитячої спортивної школи, пошти та будинки культури. У парковій зоні міста виявлено воронки та уламки. Поранено 2 цивільні особи. Містянам заборонено відвідувати парки та узбережжя через наявність там вибухонебезпечних касет від реактивних снарядів.

3 рази протягом дня обстріляно Велику Кострому. Пошкоджено лінію електропередач, втрат серед місцевого населення немає.

Українські винищувачі та вертольоти попарно відпрацювали 3 авіаційні удари по скупченню живої сили та військової техніки противника у трьох районах Херсонщини.

Загалом за добу підтверджені втрати ворога склали 39 загарбників, 1 танк Т-72, 4 одиниці іншої броньованої та 3 – автомобільної техніки. Також знищено 2 склади боєприпасів у Миколаївській області, 1 – у Херсонській області.

"У Чорному морі триває шторм і блокування судноплавства рашистським флотом. У готовності до завдання ракетних ударів 2 кораблі, споряджені 16 "Калібрами", – йдеться у повідомленні.


Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін примчав до Кремля для екстреної заяви: що сталося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

БАГРОВ

1 липня 2022, 11:43

Шош ты такой страшный...


Новини