Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Херсонщині росіяни скинули бомби на свої позиції: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині росіяни скинули бомби на свої позиції: що відомо

Російські снаряди не завжди долітають до житлових будинків та падають просто на позиції загарбників

10 серпня 2023, 14:30
Поділіться публікацією:








Минулої доби росіяни скинули три керовані авіаційні бомби на власні позиції на на південному напрямку. Про це телеканалу "Еспресо" повідомила начальниця Об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

На Херсонщині росіяни скинули бомби на свої позиції: що відомо

Російські окупанти скинули бомби на свої позиції (ілюстративне фото з відкритих джерел)

За її словами, росіяни продовжують обстріли мирного населення на Херсонщині та навіть підтягнули власні резерви. Тож кількість обстрілів на півдні зросла до 40 на день.

"Ми робимо все, аби російські боєприпаси не долітали до мирних мешканців. В деяких випадках окупантам вдається з цим впоратися самим. Вчора, намагаючись атакувати тактичною авіацією з випуском керованих авіабомб, Бериславський район на правому березі, вони впустили три КАБи просто на себе — на свої власні підрозділи, які затишно влаштувалися на Лівому березі", — зазначила вона. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Джанкойському районі знову дуже голосно. У Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи. І хоча окупанти попереджали про вибухи у деяких населених пунктах півострова, цього району у списку немає. 

При цьому, сьогодні окупаційна влада попереджала, що в населених пунктах Ленінського району, а також у смт Кіровське, Жовтневе та м. Старий Крим з 12:00 до 15:00 доноситимуться звуки вибухів, але панікувати через це не варто, запевняють окупанти, бо відбуватиметься утилізація боєприпасів. Ось тільки Джанкойського району у цьому списку не було.

При цьому, як зазначає той же "Кримський вітер", раніше оголошену утилізацію, яку запланували опівдні, "почали на годину раніше за оголошений час".

Тим часом у тимчасово окупованому Криму лунали вибухи цієї ночі. Тоді росіяни повідомили, що зафіксували проліт 11 безпілотників над Севастополем. Нібито ППО РФ їх знищило. У самому Джанкої вибухи було чути 9 серпня.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини