Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Харківщині в одному з підрозділів ЗСУ почалася стрілянина: загинули троє військових
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині в одному з підрозділів ЗСУ почалася стрілянина: загинули троє військових

Стан поранених під час стрілянини на Харківщині важкий

24 липня 2024, 23:22
Поділіться публікацією:

У середу, 24 липня 2024 року, на Харківщині в одному з підрозділів сталося серйозний інцидент. Внаслідок стрілянини загинуло троє військовослужбовців. Інформацію про подію надало оперативно-стратегічне угруповання військ "Хортиця".

На Харківщині в одному з підрозділів ЗСУ почалася стрілянина: загинули троє військових

Стрілянина в підрозділі ЗСУ (фото з відкритих джерел)

"Сьогодні, на Харківщині, в одному з підрозділів, військовослужбовці застосували вогнепальну зброю на підґрунті особистих взаємовідносин. У результаті стрілянини загинуло троє військових, ще четверо отримали поранення," – йдеться у повідомленні.

Поранених оперативно доправили до Військово-медичного клінічного центру, де їм надається вся необхідна медична допомога. Стан поранених оцінюється як важкий.

"На місці події працюють Військова служба правопорядку у ЗС України та правоохоронні органи. Керівництво вживає всі необхідні заходи для запобігання подібним випадкам у майбутньому," – додали в ОСУВ "Хортиця".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  Кротевич подає до суду на ДБР за відмову відкрити справу проти скандального генерала. Начальник штабу "Азову" Богдан Кротевич повідомив, що подав скаргу до суду на Державне бюро розслідувань. Як пояснює український військовий, відомство не відкрило кримінальну справу щодо дій колишнього командувача Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Юрія Содоля.

 Богдан Кротевич в Telegram заявив про бездіяльність ДБР щодо справи генерала Юрія Содоля. За його словами, "ДБР порушує закон і робить це максимально зухвало". Кротевич такі дії українського відомства назвав "навмисною бездіяльність" та додав, що попри прохання викликати його як свідка для додаткових показань, ДБР не задовольнило цю норму. Богдан Кротевич наголосив, що багато командирів висловили готовність свідчити проти Юрія Содоля. Також начальник штабу "Азову" заявив, що йому натякали на погрозу, тому закликав довести справу проти Содоля та інших можливих порушників в армії до кінця.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини