Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Харківщині почалися бої на новому напрямку: аналітики пишуть, що ситуація погіршилась та публікують карту
commentss НОВИНИ Всі новини

На Харківщині почалися бої на новому напрямку: аналітики пишуть, що ситуація погіршилась та публікують карту

Російські окупанти почали атакувати біля села Сотницький Козачок, що на кордоні Харківської області.

27 червня 2024, 23:55 comments3615
Поділіться публікацією:

 На кордоні Харківської області розпочалися бої на новій ділянці біля села Сотницький Козачок. Як повідомляє Deep State, російські окупанти розпочали атаки, використовуючи диверсійні групи.

На Харківщині почалися бої на новому напрямку: аналітики пишуть, що ситуація погіршилась та публікують карту

Бої на Харківщина (фото з відкритих джерел)

"Біля Сотницького Козачка ситуація погіршилася після ротації підрозділів і ворог діє диверсійними групами, а не лінійними підрозділами", — йдеться у повідомленні.

На Харківщині почалися бої на новому напрямку: аналітики пишуть, що ситуація погіршилась та публікують карту - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ розробила план "денацифікації" українських дітейКолаборанти тимчасово окупованої Донеччини отримали черговий план від кремлівських патронів щодо “денацифікації” місцевих дітей.

Як повідомляє Центр національного спротиву, понад 3,5 тисячі маленьких українців із так званої "ДНР" в обов’язковому порядку візьмуть участь у всеросійському пропагандистському заході “Культурна карта 4+85”.  Зазначається, що боротьба за молоде покоління на тимчасово окупованих територіях України стала пріоритетом для ворога, а тому Кремль максимально посилив пропагандистські заходи, які спрямовані на "перевиховання" дітей. Для цього виділяються немалі кошти. Щоправда, більшість цих грошей осідають у кишенях місцевих посіпак.

Також "Коментарі" писали про те, що Торецьк тільки перша цільНаразі найбільш напружена ситуація на фронті спостерігається в районі Торецька, де російські окупанти намагаються захопити місто, не зважаючи на значні втрати, відзначив військовий експерт та учасник миротворчих місій у Косово та Іраку Сергій Грабський.

За його словами, протягом кількох місяців після відступу українських військ з Авдіївки, ворог активно атакує в напрямку Покровська. Однак основною метою є не сам Покровськ, а вихід на трасу, що з'єднує його з Костянтинівкою. Часів Яр також є частиною цього плану. Тепер головним об'єктом є Торецьк, підкреслив експерт.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини