Головна Новини Суспільство Війна з Росією На голову ГУР Буданова скоїли не менше 10 замахів: журналісти повідомили нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На голову ГУР Буданова скоїли не менше 10 замахів: журналісти повідомили нові подробиці

На Кирила Буданова скоїли не менше 10 замахів за майже сім років

31 січня 2023, 21:35
Поділіться публікацією:

На теперішнього  очільника ГУР Міністерства оборони  України Кирила Буданова вже скоєно не менше  10 замахів за приблизно  сім років. Спроба ліквідувати  розвідника  почались з серпня 2016 року, коли  на території тимчасово окупованого  Криму  ліквідували  підполковника  ФСБ.

На голову ГУР Буданова скоїли не менше 10 замахів: журналісти повідомили нові подробиці

Кирило Буданов (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє   The Washington Post, посилаючись на "людину, близьку до Буданова". Як приклад, видання розповідає про один з  випадків  в 2019 році, тоді в машину  керівника  ГУР було  закладено  бомбу. Але смертоносна вибухівка спрацювала передчасно.

"Вважалося, що Буданов був одним з причетних українських спецоператорів, які працювали в тилу ворога, і пізніше він був нагороджений "Орденом Мужності" за нерозкриті операції", — пишуть  журналісти в цьому репортажі.   

Репортери, беручи  інтерв'ю в Буданова,   поставили йому питання  про випадок з ліквідацією  підполковника ФСБ. Але  керівник Головного управління розвідки  не надав ні підтвердження,  ні спростування  власної  участі  в операції. Буданов тільки замітив : "Щось сталося".

Представники видання  стверджують, що Буданов  в повсякденні діє  дуже  обережно. Він  ніби мешкає у власному кабінеті, там  постійно звучить  класична музика. Це можливий захист від прослуховування. Ще розвідника  нечасто можна побачити  серед публіки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у розвідці пояснили, чому прогнози Буданова про переможний 2023-й цілком реальні. Обнадійливий прогноз щодо війни в Україні начальника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, в якому йдеться про переможне завершення війни вже 2023 року, базується на трьох складових: розвіддані, аналіз обстановки на полі бою та міжнародна ситуація. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ytutu

31 січня 2023, 22:54

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)------> https://e.vg/ntech


Новини