Головна Новини Суспільство Війна з Росією На фронті загинув відомий український шеф-кухар
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті загинув відомий український шеф-кухар

У боях за Україну загинув шеф-кухар херсонського ресторану Сергій Пантак

6 серпня 2024, 12:36
Поділіться публікацією:

На фронті загинув відомий шеф-кухар Сергій Пантак. Про його смерть повідомила Юлія Кисельова, волонтерка з Херсона, через соціальні мережі. Юлія назвала Сергія одним з найкращих мешканців Херсона, який боровся за свободу України до останнього.

На фронті загинув відомий український шеф-кухар

У боях за Україну загинув шеф-кухар херсонського ресторану Сергій Пантак

"Друзі, сьогодні вранці Херсон втратив одного з найкращих його мешканців. Загинув наш друг Сергій Пантак, який захищав нашу країну і виборював нашу Волю до останнього", — йдеться у її дописі у Facebook від 4 серпня.

Ще до війни Сергій був відомий у кулінарних колах. Він регулярно отримував нагороди і у 2021 році входив до списку сотні найкращих кулінарів країни. Крім того, Сергія Пантака неодноразово відзначали національною кулінарною премією "Ukrainian Culinary Faces". У ресторані "Кабанос" він не просто готував їжу, але й ділився своєю пристрастю з кожним відвідувачем.

На фронті загинув відомий український шеф-кухар - фото 2

Коли почалася повномасштабна війна, Сергій разом із колегами вирішили допомагати, готуючи їжу для лікарів, пацієнтів і людей в бомбосховищах. Вони годували від 200 до 300 осіб щодня.

Згодом Сергій приєднався до 196-го окремого батальйону 124-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, де служив пілотом FPV-дронів. 

У загиблого бійця залишились дружина, донька та батьки.                                                                                    

Раніше “Коментарі” писали, що на війні загинув колишній міський голова Умані Олександр Цебрій. Як повідомив у Фейсбуці голова Черкаської ОВА Ігор Табурець, він був командиром кулеметного взводу, мав звання молодшого сержанту, нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини