На фронті загинув відомий український режисер Костянтин Петрик

Український режисер загинув під час виконання бойового завдання

27 травня під час виконання бойового завдання загинув відомий режисер Костянтин Петрик. З початку повномасштабного вторгнення Росії Петрик прийняв рішення захищати рідну країну і добровільно вступив до лав Національної гвардії України, де служив командиром взводу.

"Кістя загинув під час виконання бойового завдання. Це непоправна втрата. Це дірка в душі кожного, хто його знав. Назавжди в строю. Всі подробиці пізніше. Зараз просто згадайте його та всіх, хто віддав своє життя за нашу свободу", - написала дружина. Анастасія

Ельдар Магомедов, колега та друг Петрика, також висловив свої співчуття у співтоваристві "Кіносоюз", зазначивши як військові, а й творчі заслуги Костянтина.

"27 травня під час виконання бойового завдання Костя героїчно загинув у запеклому бою проти російських окупантів біля селища Очеретине Донецької області. У нього залишився восьмирічний син", - зазначив Ельдар.

Перед початком війни Костянтин Петрик активно працював в українському кінематографі, зарекомендувавши себе талановитим режисером. Його робота охоплювала відомі серіали, такі як "Ворон і Воробйов", "Шахрай", "Ангели", "Брати по крові 2" та "Садівниця", які завоювали серця глядачів по всій країні.

Нагадаємо, що українська снайперка зі взводу снайперів 53-ї ОМБР Катерина Шинкаренко із позивним "Віскі" загинула на війні в Україні. Українська військова загинула під час відображення прориву ворога під час виходу військ з Авдіївки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли, що на війні в Україні під час виконання бойового завдання загинув чемпіон світу та Європи з паверліфтінгу Олександр Білоконь. Спортсмен мав звання майстра спорту з богатирських ігор, а також йому належав один із рекордів книги рекордів України.