Головна Новини Суспільство Війна з Росією На фронті загинув капітан футбольного клубу
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті загинув капітан футбольного клубу

До війни він марив футболом та був капітаном ФК "Мелітопольська черешня"

11 липня 2023, 20:05
Поділіться публікацією:

На фронті загинув 26-річний капітан ФК "Мелітопольська черешня" Павло Штанько. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на мелітопольского міського голову Івана Федорова.

На фронті загинув капітан футбольного клубу

Павло Штанько

"У запеклій боротьбі за наше майбутнє Україна втрачає кращих. Тих, хто веде за собою вперед і не пасує перед викликами. Сьогодні на фронті загинув мелітополець Павло Штанько, — написав міський голова у своєму телеграм-каналі. — До війни він марив футболом та був капітаном ФК "Мелітопольська черешня". Двоє маленьких дітей залишились без батька. Батьки — без сина. Співчуваю рідним та близьким Павла. Вічна пам’ять кожному герою, що віддає своє життя за Україну".

"Мелітопольська черешня" — аматорський футбольний і міні-футбольний клуб з міста Мелітополь, дворазовий чемпіон Запорізької області (2011, 2013), триразовий володар Кубка Мелітополя з футболу (2011—2013), чотириразовий чемпіон Мелітополя з міні-футболу (2011−2014).

Тим часом, Клімкін пояснив, як треба "перекладати Столтенберга". Колишній голова МЗС України Павло Клімкін в своєму телеграм-каналі пояснив, як треба розуміти перші заяви генерального секретаря Північноатлантичного альянсу Єнса Столтенберга.

 В ООН розповіли, скільки українських біженців не планує повертатись додому. Агенція ООН у справах біженців порахувала скільки українських громадян не планує повертатись в Україну та назвали причини такого рішення. 

А Північна Корея назвала рішення США щодо України злочинним актом. Таким чином КНДР відреагувала на рішення Сполучених Штатів відправити до України нове озброєння



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини