Головна Новини Суспільство Війна з Росією На фронті загинув екснардеп з Тернопільщини
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті загинув екснардеп з Тернопільщини

На війні загинув колишній народний депутат України Олег Барна

18 квітня 2023, 20:06
Поділіться публікацією:

Інформацію про загибель Олега Барни підтвердив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський, пишуть "Коментарі". Полеглий - український громадсько-політичний діяч, правозахисник, педагог, військовослужбовець, сержант Збройних сил України, учасник російсько-української війни. Народний депутат України VIII скликання.

На фронті загинув екснардеп з Тернопільщини

Олег Барна отдал свою жизнь, защищая страну от рашистов

Попередньо відомо, що Олег Барна загинув напередодні — 17 квітня. Сьогодні, 18 квітня, екснардепу мало виповнитися 56 років.

Олег Барна із першого дня повномасштабного вторгнення армії РФ на територію України вирушив на фронт. Зрештою й поліг, захищаючи незалежність Батьківщини від російських окупантів.

Журналіст Роман Реведжук нагадав, що Барна вирушив воювати ще 2014 року, проте згодом повернувся, щоб стати народним депутатом України. Після великого вторгнення росіян експолітик знову вирушив воювати навіть попри те, що мав інвалідність.

Барна був нардепом VIII скликання та потрапив до Ради з "Блоком Петра Порошенка" (нині "Європейська солідарність"). Найбільшої популярності він отримав, коли 11 грудня 2015 року спробував винести тодішнього прем'єра України Арсена Яценюка з трибуни парламенту. Після цього його виключили із БПП, але 29 березня 2016 року повернули.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що тиждень тому у боях за Бахмут загинув відомий український велогонник Костянтин Денека, який мав 40 років.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що цього квітня в автомобільній аварії загинув колишній народний депутат України Володимир Стретович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини