Головна Новини Суспільство Війна з Росією На фронті окупанти труяться їжею, мають розлади травлення та потребують медикаментів
commentss НОВИНИ Всі новини

На фронті окупанти труяться їжею, мають розлади травлення та потребують медикаментів

Через ці проблеми морально-психологічний стан ворога на низькому рівні

18 вересня 2024, 10:45
Поділіться публікацією:

Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. Про це повідомили в ранковому зведенні оперативно-тактичного угруповання "Харків", інформує портал "Коментарі".

На фронті окупанти труяться їжею, мають розлади травлення та потребують медикаментів

Іллюстративне фото

В районі населеного пункту Глибоке противник здійснює поодиноке переміщення особового складу з метою поповнення поточного некомплекту на передових позиціях. Через низьку якість продуктів харчування та питної води на передових позиціях 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії відмічаються масові випадки шлунково-кишкові розладів серед особового складу та нагальна потреба у медикаментах, у зв’язку з чим спостерігається пониження рівня морально-психологічного стану окупантів.

Неподалік Липців противник здійснює накопичення особового складу з метою ведення подальших дій щодо відновлення втраченого положення, проводить відновлення системи зв’язку та елементів фортифікаційного обладнання позицій 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу, що були пошкоджені внаслідок вогневого впливу Сил оборони України, здійснив поповнення боєкомплекту мінометних розрахунків полку.

В районі Стариці ворог здійснив дистанційне мінування підступів до позицій, проводить евакуацію втрат з кількох уражених Силами оборони України позицій.

У Вовчанську противник здійснив заведення малих груп особового складу 128-ї окремої мотострілецької бригади 44-го армійського корпусу та добровольчої розвідувальної-штурмової бригади “А. Невский” на передові позиції, попутно здійснив доставку медикаментів.

Проводить заходи евакуації санітарних втрат.

Втрати ворога за минулу добу склали 85 осіб, з них безповоротні — 24, санітарні — 59. Двоє окупантів здалися у полон.

Також на Харківському напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 78 одиниць озброєння та військової техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини