Головна Новини Суспільство Війна з Росією На другу річницю вторгнення Росії Небензя в ООН зробив цинічну заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

На другу річницю вторгнення Росії Небензя в ООН зробив цинічну заяву про війну в Україні

Російський дипломат Василій Небензя в ООН погрожує знищенням України при подальшій підтримці країн Заходу.

25 лютого 2024, 10:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Постійний представник Росії в ООН Василій Небензя пригрозив повним знищенням України та, попри російську агресію, звинуватив у цьому західних партнерів України. Небензя повторив наративи російської пропаганди заявивши, що Україна "має бути нейтральною, без русофобії та нацизму".

На другу річницю вторгнення Росії Небензя в ООН зробив цинічну заяву про війну в Україні

Василій Небензя в ООН. Фото з відкритих джерел

На другу річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну Василій Небензя виступив з цинічною заявою в ООН. Російський представник в ООН звинуватив Захід заявивши, що чим більше українські партнери надають підтримку Україні, "тим невигіднішими будуть умови миру для України".

Небензя повторив кремлівські заяви, що Україна "має бути нейтральною, без русофобії та нацизму" і саме такі цілі переслідує Росія у війні в Україні.

"У зв'язку з цим Захід, який надає Києву підтримку, сьогодні має вибір: чи доведеться Москві воювати заради цього до кінця, як вона це вміє робити, або ж у Вашингтоні, Лондоні та Брюсселі все-таки візьме гору здоровий глузд, і вони спробують врятувати бодай щось від України", — такими словами закінчив свою промову в ООН Василій Небензя та відхилив мікрофон.

Нагадаємо, що Небензя не вперше в ООН озвучує російську пропаганду. Російський дипломат звинувачував Захід у "підготовці війни", заявляв, що не існує українських окупованих територій, а всі ці землі належать Росії. Крім того, Небензя назвав російське захоплення Авдіївки "звільненням".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США розкритикували цинічну російську пропаганду від Небензі в ООН.

Також "Коментарі" писали про Дмитрія Медведєва, який розповів, де планує зупинитись російська армія та заявив, що з цього місця йде загроза існуванню Росії. У Європейському Союзі відреагували на заяви Медведєва про війну в Україні та порадили піти лікувати свою голову до фахівця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини