Головна Новини Суспільство Війна з Росією На Донеччині окупанти запросили перемир'я: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донеччині окупанти запросили перемир'я: яка причина

Російські окупанти зазнають великих втрат серед особового складу

4 вересня 2022, 17:38 comments4092
Поділіться публікацією:

В Донецькому регіоні загарбники рф  мають великі втрати  серед військовослужбовців. Зокрема, на одній  частині лінії фронту Донецької  області  загарбники самі висунули пропозицію про перемир'я. Про це інформує  представник ЗМІ  Андрій Цаплієнко, посилаючись на дані Генштабу.

На Донеччині окупанти запросили перемир'я: яка причина

російські окупанти (фото з відкритих джерел)

"На найгарячішій ділянці фронту в Донецькій області ворог вперше з початку повномасштабного вторгнення запросив кількагодинне перемир'я, щоб забрати тіла вбитих російських військових", — стверджує журналіст.

Важливо, що в мережах з’явилось   повідомлення про те, що українські захисники  отримали  контроль над населеними пунктами  Озерне, що в Донецькій області  та  Високопілля  в  Херсонській області.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в зоні активних бойових дій стало можливим ідентифікувати тіла загиблих прямо на місці. Французьку мобільну ДНК-лабораторію було передано Офісом Генпрокурора Міністерству юстиції для роботи у регіонах активних бойових дій. У мобільній криміналістичній лабораторії з визначення ДНК-профілів працюватимуть експерти Національного наукового центру "Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса" Міністерства юстиції України. Генпрокурор Андрій Костін спільно з Тимчасово повіреним у справах Французької Республіки в Україні Бенджаменом Рорігом передали французьку мобільну лабораторію ДНК Міністерству юстиції України. Дарчий сертифікат отримав Міністр юстиції Денис Малюська. Він також додав, що 5 експертів дослідного центру вже пройшли навчання, яке на базі Тренінгового центру прокурорів проводили французькі спеціалісти. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини